PUBG'den sıkılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Anlamadığım yayıncılar falan nasıl 3000-5000 saat oynuyor?
Emin ol onlar da sıkılıyordur ama onların belli bir kitlesi var o kitleye hitap etmek için oynuyorlar genellikle. En azından bir hedefleri felan var, her zaman en iyisi olmak için çabalıyorlar.

1000 saat oynayınca bir el alışkanlığın oluyor. 8-10 kill alıyorum 5 maçta bir ama ne bileyim sıkılıyorum, daralıyorum, isyan ediyorum isyan.

Mesajımı tekradan düzenledim. Anladığım kadarıyla baya 'eat, sleep, game' halindesin. Biyere kadar arkadaş o ya onun depresyonundasın bence :D.

Mesajımı tekradan düzenledim. Anladığım kadarıyla baya 'eat, sleep, game' halindesin. Biyere kadar arkadaş o ya onun depresyonundasın bence :D.
Single oyunlar oynuyorum, seviyorum da. Ama o multiplayer oyunların çekiciliğini yeniden kendimi kaptırıyorum. Spor da yapıyorum arada sırada ama o da eğlendirmiyor. Karadeniz gezisi falan yapacakmış okul ona falan giderim sanırım Bi değişiklik olsun

Basliktaki arkadaslar iyi dayanmis, ben oyun tam yayinlanmadan once coktan bikmistim (aralik 2017 sanirim), 350 saat falan oynamistim erken erisim surecinde :)

Daha sakin ve pek kafa yormayan, vakit geçirmelik oyunları dene. Sims 4, Tropico 6, Cities: Skylines.

CS:GO tavsiye ederim hocam, 6.000 saate gidiyorum hala sıkılmadım. :)
Csgo oynanmaz rank lem di 2500 saatim vardı bırakamıyordum. 1 sene önce cok fazla hile vardı oynanmaz haldeydi sırf bırakmak için sattım skinleri açtım hack 1 hafta ban yemeye uğraştım. Hala varmış hile iyiki bırakmışım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı