PUBG'den sıkılmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
☕ yiyin birbirinizi
Screenshot_2019-12-26-00-41-29(1).png

Single oyunlar oynuyorum, seviyorum da. Ama o multiplayer oyunların çekiciliğini yeniden kendimi kaptırıyorum. Spor da yapıyorum arada sırada ama o da eğlendirmiyor. Karadeniz gezisi falan yapacakmış okul ona falan giderim sanırım Bi değişiklik olsun

Valla nasıl örnek vereyim? En iyisi kendimden örnek göstersem daha net anlatabilirim herhalde. Belirli zamanlar video oyunlarından uzak dururum, kariyerimi geliştirmeye çalışırım. Rahatlama konfor alanıma yenildiğimde çocukluktan beri yokluk görmediğim için yeni çıkan sevebiliceğim oyunlara bakarım. Bir yandan kendime derim zamanını buna öldürmek için mi yaşıyorsun? Asıl hayatta ki hedefine ulaşmak varken. Bir yandan oyunun yapımcıları öyle senaryo yazıyorlar ki herşeyi boş veriyorum, alıp zaman harcıyorum. Mesela en büyük örneği The Witcher: Wild Hunt herhalde. Sağolsunlar oyunu %100 didik didik bitirip, kitaplarını almak zorunda kaldım çünkü baya eğlendiriyor. Ama daha onlara sıra gelmedi. Şuan canım çok fena oyun oynamak istiyor. Ama zor dayanıyorum ders yapmam gerekirken, aklıma geliyor 1 saat oynayım da sonra çalışırım diyorum. Ama planlar hiç öyle olmuyor tabi ki. Ve genelde kendimi başka şeyler ile meşgul etmeyi tercih ediyorum.

Sende dene, akan vakit için hiç pişman olmuyor musun?

Valla nasıl örnek vereyim? En iyisi kendimden örnek göstersem daha net anlatabilirim herhalde. Belirli zamanlar video oyunlarından uzak dururum, kariyerimi geliştirmeye çalışırım. Rahatlama konfor alanıma yenildiğimde çocukluktan beri yokluk görmediğim için yeni çıkan sevebiliceğim oyunlara bakarım. Bir yandan kendime derim zamanını buna öldürmek için mi yaşıyorsun? Asıl hayatta ki hedefine ulaşmak varken. Bir yandan oyunun yapımcıları öyle senaryo yazıyorlar ki herşeyi boş veriyorum, alıp zaman harcıyorum. Mesela en büyük örneği The Witcher: Wild Hunt herhalde. Sağolsunlar oyunu %100 didik didik bitirip, kitaplarını almak zorunda kaldım çünkü baya eğlendiriyor. Ama daha onlara sıra gelmedi. Şuan canım çok fena oyun oynamak istiyor. Ama zor dayanıyorum ders yapmam gerekirken, aklıma geliyor 1 saat oynayım da sonra çalışırım diyorum. Ama planlar hiç öyle olmuyor tabi ki. Ve genelde kendimi başka şeyler ile meşgul etmeyi tercih ediyorum.

Sende dene, akan vakit için hiç pişman olmuyor musun?
Elbette oluyorum. Kendime '' Ya oynadın ne oldu ders çalışsaydın en azından Bi işe yarardı'' diyorum. Ama sözde kalıyor, icraat yok tabii 😂.
😂😂 Vallahi helal olsun, ben bu tip oyunları hiç oynayamam. 2 saat sonra silerim herhalde.😂😂

şimdiye kadar sıkılmadan hala ilk günkü gibi istekle oynadığım tek bir oyun var. battlefield 1. bu oyuna hiç bıkmadım bıkamadım.

G 29 ile, yanına bir kahve, arkada sevdiğin playlist açık, İstanbul'dan almışsın yükü sakin sakin sürüyorsun :) Şu an işten erken çıkıp oynayasım geldi. Bir kaç gündür ATS'ye sardım ben de. Onu da tavsiye ederim güzel DLC'leri var farklılık oluyor.

Rekabetçi oyunların heyecanı her zaman bir başkadır. Single oyunları oynar bitirirsiniz ama bu tarz oyunlardaki rekabet sizi saatlerce oynatabilir. Bazen de aşırı sinir edebilir. Karşınızda gerçek birisinin olduğunu bilmek ve onlarla iletişim kurmak ayrı bir keyif olabiliyor. Bu illa Pubg olmak zorunda değil tabi yada Shooter olmak zorunda da değil.

Bazen açıp oynamaya üşeniyorum ve oynayanları izliyorum :) Arada farklı şeyler yapmak lazım fazla bağlanmakta iyi değil tabi.

CS GO da 2200 saat var sıkıldım gerçekten hikayeli oyunlara geçmeni öneririm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı