Puff bırakılmalı mı?

Yorumlar şaka gibi yanlız. Her türlü elektronik sigara ciğerde su toplama vs vs yapmaz yapar diyorsanız lütfen araştırma ile gelin. Bazı vücutlarda geçici yapıyor 1 hafta kullanmadığın sürece geçiyor. Ayrıca gelelim puff mevzusuna puffda bu kadar tat gelmesinin etken maddesi likitin içindeki o ciğerlerde kalıcı hasar bırakabilecek kimyasal olan EFEKTÖR. Puff kullanacağıma normal sigara kullanırım bu kadar net konuşabiliyorum. Normal bir elektronik sigara edinip içine içinde ne olduğunu bildiğin bir likit koyarak içersen işte o zaman sağlığa zararsız diyebilirsiniz sigaraya göre. Ama bu cümleyi pufflarda asla kuramazsınız. Puff elektronik sigara değildir.

Merhaba, geçenlerde sigaradan daha sağlıklı olarak bildiğim için kendime bir Vozol almıştım fakat aldıktan sonra sağda solda acilen bırakmalısın, çok zararlı veya kansere yol açar gibi şeyler duymaya başladım. Açıkçası biraz kaygı duymaya başladım. Normalde ciğerlerime hiç zarar vermek istemem. Sağlıklı beslenirim ve bu düzeni saçma sapan bir duman aleti ile bozmak istemem.

Şu anda bu Vozol ile 3. günümü tamamladım. Aranızda bu şeylerden anlayan varsa bana ne kadar zararlı olduğunu ve hemen bırakıp bırakmamam gerektiğini açıklayabilir mi?

Ciğerlerinize kimyasallı duman çektiğiniz her alet sizi kansere götürecektir, kanser olmasanız bile bir sürü hastalığı beraberinde getirecektir, size tavsiyem yol yakınken bırakın gitsin. Kendisi eğer nikotinli değilse sigara kadar zarar vermez ancak sigaranın yarısı kadar da olsa bir zararı var.

13 yıllık aktif kullanıcıyım Vozol cihazların içerisinde ne olduğunu @ard50500 de anlatmış normal bir mod kit alıp evinizde kendi likitinizi yaparsanız çok çok daha az zaralı olacaktır ciğer filmi çektirdim dün ciğerlerim tertemiz çıktı Vozol'ları bırakın hocam elektrikli zehir makinesi diye tabir ediyorum ben.

Ne kadara aldın? Eğer bırakmak istersen bana satabilirsin.
İnternetten sipariş ettim 400 liraya, arada içime çekmeden kullanıyorum.

Ciğerlerinize kimyasallı duman çektiğiniz her alet sizi kansere götürecektir, kanser olmasanız bile bir sürü hastalığı beraberinde getirecektir, size tavsiyem yol yakınken bırakın gitsin. Kendisi eğer nikotinli değilse sigara kadar zarar vermez ancak sigaranın yarısı kadar da olsa bir zararı var.
Bıraktım hocam ya hepinize teşekkürler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı