Ne zamandır kullanıyorsunuz ?Ben de bu klavyeyi kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sadece klavyenin üstünde bulunan Monster logosunun içine o kadar kötü ve yüksek ışık yayan bir led koymuşlar ki iğrenç gözüküyor. Elektrik bandıyla üzerini kapattım.
5 Nisan 2023 tarihinde amazondan satın almışım. Herhangi bir sorununu görmedim.Ne zamandır kullanıyorsunuz ?
Evet maalesef o çok kötü gözüküyor. İçeride olduğu içinde düzgün ışık vermiyor aşırı kalitesiz gözüküyor.Ben de bu klavyeyi kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sadece klavyenin üstünde bulunan Monster logosunun içine o kadar kötü ve yüksek ışık yayan bir led koymuşlar ki iğrenç gözüküyor. Elektrik bandıyla üzerini kapattım.
Yay sesi geçer diye düşünüyorum.Alınır. Bu fiyata alınabilecek en iyi mekanik klavye. Herhangi bir sorunda yok. Bazıları yay sesi var diyor. Ama 1, 2, 3, 4,5.. Rakamlarında ve space de aşırı iyi odaklanırsan sesi duymak için ancak o zaman duyuluyor.
Tamamdır hocam ona da zamanla alışırım.Ek olarak dikkat etmen gereken bir konu da şu; klavyenin üst taraf köşeleri çok sivri ve sert bir metalden üretilmiş. Mouse ile ani hareket yaparsan zarar görebilir.
Yay sesi geçen bir şeye benziyor mu sizce? Switchleri yağlamadığınız sürece yay sesi geçmez aksine artar.Yay sesi geçer diye düşünüyorum.
Tamamdır hocam ona da zamanla alışırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.