Pusat K3 Pro alınır mı?

xFary

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar o kadar çok inceleme var ki, kimisi gökyüzüne çıkarmış kimisi yerin dibine gömmüş. Şimdi ki klavyem sorunlu olduğu için almayı düşünüyorum. Amazon'da kampanya sebebiyle 1500 lira. Alınır mı?

Ben de bu klavyeyi kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sadece klavyenin üstünde bulunan Monster logosunun içine o kadar kötü ve yüksek ışık yayan bir led koymuşlar ki iğrenç gözüküyor. Elektrik bandıyla üzerini kapattım.

Ben de bu klavyeyi kullanıyorum. Herhangi bir sorun ile karşılaşmadım. Sadece klavyenin üstünde bulunan Monster logosunun içine o kadar kötü ve yüksek ışık yayan bir led koymuşlar ki iğrenç gözüküyor. Elektrik bandıyla üzerini kapattım.
Ne zamandır kullanıyorsunuz ?

Alınır. Bu fiyata alınabilecek en iyi mekanik klavye. Herhangi bir sorunda yok. Bazıları yay sesi var diyor. Ama 1, 2, 3, 4,5.. Rakamlarında ve space de aşırı iyi odaklanırsan sesi duymak için ancak o zaman duyuluyor.

Ek olarak dikkat etmen gereken bir konu da şu; klavyenin üst taraf köşeleri çok sivri ve sert bir metalden üretilmiş. Mouse ile ani hareket yaparsan zarar görebilir.

Evet maalesef o çok kötü gözüküyor. İçeride olduğu içinde düzgün ışık vermiyor aşırı kalitesiz gözüküyor.

Alınır. Bu fiyata alınabilecek en iyi mekanik klavye. Herhangi bir sorunda yok. Bazıları yay sesi var diyor. Ama 1, 2, 3, 4,5.. Rakamlarında ve space de aşırı iyi odaklanırsan sesi duymak için ancak o zaman duyuluyor.
Yay sesi geçer diye düşünüyorum.
Ek olarak dikkat etmen gereken bir konu da şu; klavyenin üst taraf köşeleri çok sivri ve sert bir metalden üretilmiş. Mouse ile ani hareket yaparsan zarar görebilir.
Tamamdır hocam ona da zamanla alışırım.

Alınmaz. 3 kere servise gönderdim yeni ürün yolladılar hepsi de 2 ay içinde bir tuşu basmama yaptı. Klasik Outemu switch işte. Hot swap de olmadığından değiştiremiyorsunuz. En son 2 yıl kadar kullandım, daha sonra sattım. Şunu öğrendim ki bu model Çin'de üretilip marka basılıyor. Aynı modeli Amazona Risophy yazarsanız görebilirsiniz. Aklınız varsa hot-swap olmayan ve dandik switchli klavye almayın. Yay sesinden kafanız şişiyor bu arada.

Yay sesi geçer diye düşünüyorum.

Tamamdır hocam ona da zamanla alışırım.
Yay sesi geçen bir şeye benziyor mu sizce? Switchleri yağlamadığınız sürece yay sesi geçmez aksine artar.

Kasası kaliteli ama ona bir şey diyemem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı