ibrahimt0
Decapat
Daha fazla
y.plot(figsize=(15, 6))
plt.show()
Community edition mi kullaniyorsun acaba?
Matplotlib versiyonu nedir?
Kodu da paylasabilir misin? Tumune gerek yok, sadece grafik cizdiren kisim yeterli.
Anladim. Denemek icin kendi sistemimde olusturdum ama oyle bir hataya rastlamadim. Nedense bana matplotlib ya da IDE hatasi gibi geldi. Pycharm Pro, py - 3.9 ; matplot 3.9 uzerinde denedim.Community Edition 2023 2.1
Matplotlib version: 3.7.2
Kod çok kısa ekran görüntüsünde aşağıda var gözüksün diye öyle koydum yine de yazayım öncesinde veri vs var projenin hemen başlangıcı. Öncesinde hiç kod yok denilebilir
Kod:y.plot(figsize=(15, 6)) plt.show()
Geçen sene kursta Anaconda navigator falan kullanıyorduk orada kurulumları vardı en son orada kurdum güncelleme hiç yapmadım. O zaman da da böyleydi hiç uğraşmadım. Şimdi tekrardan kullanmaya başlayınca çözülebilir mi diye merak ettim
Sende ek bir pencere açılmıyor galiba bende ek bir pencere açılıyor grafik vs görebiliyorum ama yanıt vermiyor yazısı çıkıyor. Güncelleme yapacağım veya silip temizinden kurarım gibi geliyor. Teşekkür ederimAnladim. Denemek icin kendi sistemimde olusturdum ama oyle bir hataya rastlamadim. Nedense bana matplotlib ya da IDE hatasi gibi geldi. Pycharm Pro, py - 3.9 ; matplot 3.9 uzerinde denedim.
Resim yukleme hedesi calismiyor, external resim -> https://tinypic.host/images/2024/11/27/Screenshot-2024-11-27-at-16.25.55.png
Community Edition 2023 2.1
Matplotlib version: 3.7.2
Kod çok kısa ekran görüntüsünde aşağıda var gözüksün diye öyle koydum yine de yazayım öncesinde veri vs var projenin hemen başlangıcı. Öncesinde hiç kod yok denilebilir
Kod:y.plot(figsize=(15, 6)) plt.show()
Geçen sene kursta Anaconda navigator falan kullanıyorduk orada kurulumları vardı en son orada kurdum güncelleme hiç yapmadım. O zaman da da böyleydi hiç uğraşmadım. Şimdi tekrardan kullanmaya başlayınca çözülebilir mi diye merak ettim
Evet evet haklısın farklı bir ayar da olabilir. Tamamdır önerin için teşekkür ederimBelki jupyter uzerinde deneyebilirsin, inline ederek grafikleri. Ben zamaninda oyle ayarladim diye hatirliyorum ayri frame de gostermemesinin (bende) sebebi o olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.