PyCharm'da grafik oluştururken alınan hata nasıl çözülür?

ibrahimt0

Decapat
Daha fazla  
PyCharm'da grafik oluştururken ' .show() ' kullandığımda açılıyor ama yanıt vermiyor hatası alıyorum. Ekte ekran görüntüsünü koydum. Nedir, göz ardı edilebilir mi, düzeltilebilir mi? Yardım edebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-11-27 143015.png
    Ekran görüntüsü 2024-11-27 143015.png
    202,8 KB · Görüntüleme: 53
Community Edition 2023 2.1
Matplotlib version: 3.7.2
Kod çok kısa ekran görüntüsünde aşağıda var gözüksün diye öyle koydum yine de yazayım öncesinde veri vs var projenin hemen başlangıcı. Öncesinde hiç kod yok denilebilir

Kod:
y.plot(figsize=(15, 6))
plt.show()

Geçen sene kursta Anaconda navigator falan kullanıyorduk orada kurulumları vardı en son orada kurdum güncelleme hiç yapmadım. O zaman da da böyleydi hiç uğraşmadım. Şimdi tekrardan kullanmaya başlayınca çözülebilir mi diye merak ettim

Community edition mi kullaniyorsun acaba?

Matplotlib versiyonu nedir?

Kodu da paylasabilir misin? Tumune gerek yok, sadece grafik cizdiren kisim yeterli.

Kod çok kısa ekran görüntüsünde aşağıda var gözüksün diye öyle koydum yine de yazayım öncesinde veri vs var projenin hemen başlangıcı. Öncesinde hiç kod yok denilebilir

Kod:
y.plot(figsize=(15, 6))
plt.show()

Geçen sene kursta Anaconda navigator falan kullanıyorduk orada kurulumları vardı en son orada kurdum güncelleme hiç yapmadım. O zaman da da böyleydi hiç uğraşmadım. Şimdi tekrardan kullanmaya başlayınca çözülebilir mi diye merak ettim
Anladim. Denemek icin kendi sistemimde olusturdum ama oyle bir hataya rastlamadim. Nedense bana matplotlib ya da IDE hatasi gibi geldi. Pycharm Pro, py - 3.9 ; matplot 3.9 uzerinde denedim.

Resim yukleme hedesi calismiyor, external resim -> https://tinypic.host/images/2024/11/27/Screenshot-2024-11-27-at-16.25.55.png

Sende
Anladim. Denemek icin kendi sistemimde olusturdum ama oyle bir hataya rastlamadim. Nedense bana matplotlib ya da IDE hatasi gibi geldi. Pycharm Pro, py - 3.9 ; matplot 3.9 uzerinde denedim.

Resim yukleme hedesi calismiyor, external resim -> https://tinypic.host/images/2024/11/27/Screenshot-2024-11-27-at-16.25.55.png
Sende ek bir pencere açılmıyor galiba bende ek bir pencere açılıyor grafik vs görebiliyorum ama yanıt vermiyor yazısı çıkıyor. Güncelleme yapacağım veya silip temizinden kurarım gibi geliyor. Teşekkür ederim

Kod:
y.plot(figsize=(15, 6))
plt.show()

Belki jupyter uzerinde deneyebilirsin, inline ederek grafikleri. Ben zamaninda oyle ayarladim diye hatirliyorum ayri frame de gostermemesinin (bende) sebebi o olabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı