ShinyShadoww
Centipat
Daha fazla
1 haftada öğrenir derken yeni bir dile sanki yazlıma yeni başlamış gibi yabancı kalmaz hızlıca kavrayabilir anlamında söylemiştim, yanlış anlatım olmuş. Eklemeleriniz için teşekkür ederim.Genel olarak doğru bir yorum ancak programlama mantığını öğrenen herkesin başka bir dil öğrenip işine başlaması 1 hafta sürer mevzusu kesinlikle yanlış, elinizde kalır başlayacağınız bir proje, ya da 2 kaynak kullanıp 1 birim işlem yapan verimsiz bir şey üretirsiniz. Bir de; Java high level bir dildir, python ile aynı seviyededir, C++ ise mid level kalır bu ikisinin yanında. Bu arada daha önceki bir konuda dünyanın pek çok saygın üniversitesinde bilgisayar bilimleri vb. bölümlerde, C gibi, C++ gibi Python'un da algoritma ve programlama mantığının öğretildiği ilk sınıf derslerinde başlangıç dili olarak seçildiğini söyleyebilirim, forumda eski bir konuda onları listelemiştim hatta ama şimdi bulamayacağım, programlama temelleri olarak değişkendir, inputtur, döngüdür vs. cart curt öğretmek için biçilmiş kaftan bir dildir, bu basitliğe alışan birisi programlama sadece python syntaxından ibaret diye düşünüyor ve C#, Java, Assembly vs. görünce algılayamıyorsa onun problemidir.