Q8400 G500GT Sisteme PSU Önerisi

YASUDAREYİZ

Kilopat
Daha fazla  
Merhabalar arkadaşlar sizlerden konudaki sorunuma çözüm bulmak amacıyla bir PSU önermenizi istiyorum.

Intel Core 2 Quad Q8400 işlemci.
NVIDIA GeForce 9500GT ekran kartı.
4 GB RAM.
120 GB Samsung 750 Evo SSD.
Gigabyte GA-G41MT-D3 anakart.
Ve son olarak 220W civarı no-name bir PSU takılı sistemde.

Frisby foem 300W Power Supply (FPS-G30F12) bütçeme uygun eğer kabloları sistemimin ihtiyaçlarını karşılıyorsa bunu almayı düşünüyorum.
Bu fiyat bandında farklı önerileriniz varsa bekliyorum.

Hocam sistemin 170W civarı harcıyor. Alacağın PSU çok sağlam değil sanki. Geçen gün ikinci el SilverStone 500 80+ PSU'yu 150 TL'ye gördüm. Risklide olsa ikinci el bakabilirsin. Ben gördüğüm en ucuz ve kaliteli marka FSP PSU bu.

Hocam mümkün olduğunca düşük maliyetle sıfır istiyorum bu bilgisayar neredeyse sadece internet için kullanılıyor onun dışında pek bir şey için yüzüne bakılmıyor o yüzden konuda belirttiğim sorunu çözme amaçlı değiştirmek istiyorum sadece.
Hocam sistemin 170W civarı harcıyor. Alacağın PSU çok sağlam değil sanki. Geçen gün ikinci el SilverStone 500 80+ PSU'yu 150 TL'ye gördüm. Risklide olsa ikinci el bakabilirsin. Ben gördüğüm en ucuz ve kaliteli marka FSP PSU bu.
Yardımcı olabilecek yok mu?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı