Q8400 ısınma problemi

• Konuyu başlatan Nico!
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 1.260

Nico!

Decapat
2 gün önce İntel Core 2 Quad Q8400 işlemci aldım ikinci el ve bunu taktım termal macunu sürülü ve fanı düzgün bir şekilde takılı. Performans testi için CS:GO'ya girdim ve aldığım FPS değeri 15-20 civarı, sorunu saptamak için işlemcinin ısı değerlerine baktım boşta 55-60 dereceyken yüklü 90'a kadar çıkıyor. Bundan önceki işlemcim Intel Pentium Dual Core E6700, aynı stok fan olmasına rağmen CS:GO'da FPS değerim stabil 45-50'ydi ve kasmıyordu. Eskisine iyi bir termal macun sürüp fanını taksam eski değerlerimi alabilir miyim ? (Anakartım LGA775 destekli Q8400'ü destekliyor.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı problem vardı fan ayaklarını yukarda kapatıp çapraz olarak önce ikisini sonra ikisini oturttum ve düzeldi lga775 fanlarından mı yok yan sanayi mi bilmem anakart üzerine oturmakta güçlük çekiyorum hep. Sizde de bundan dolayı bir sorun olmuş olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı