QP Bilişim tecrübem

Quoniam

Decapat
Katılım
16 Şubat 2021
Mesajlar
199
Çözümler
1
Merhabalar,

Yaklaşık 3 ay önce QP atreus adlı sistemi aldım ve başından beri oyunlarda hatalar yaşadım. Eğitimimden dolayı 2 ay geri gönderemedim. Ve bu 2 ay içerisinde Technopat Sosyal'de konu açtım fakat hiçbirinde çözüm bulamadım. 2 ay geçtikten sonra ürünü paketleyip kargoladım, geri gönderdim. Sağ olsunlar çok yardımcı oldular, gönderi kodu verdiklerinden dolayı hiçbir kargo ücreti ödemedim bu süreç boyunca.

Bilgisayarı inceleyip hiçbir sorun bulamadıklarından geri gönderdiler fakat oyunlarda hatalarım devam ediyordu. İlgili kişiler ile TeamViewer üzerinden bağlantı kurduk. Hata aldığımı gördüler ve yeniden geri göndermemi istediler. Ben de aynı şekilde geri gönderdim. İşlemcinin hatalı olduğunu söylediler ve garantiye göndermişler. Şimdi bugün kargoladılar ve yolda. Gelince güncelleyeceğim konuyu, tecrübemi herkesle paylaşmak istedim. Beni biraz uğraştırdılar ve mağdur bıraktılar ama genel olarak memnun kaldım. Tabii hala kargoda, gelince bakalım çalışacak mı?

GPU: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 3060 Ti OC Edition | CPU: Ryzen 5 5600X | ASUS TUF Gaming B550M-PLUS AM4 mATX anakart | Seagate 1 TB HDD | Samsung 970 EVO Plus NVMe M.2 500 GB SSD |xpg Spectrix D60G 16 GB (2x8) 4133MHz DDR4 CL19 / 750W PSU / TD500 mesh.
 
Teknoloji işi şans işidir. Olabilir böyle durumlar.

Doğru diyorsunuz işlemcideki bir hatayı tespit etmek zor bazen böyle şeylere katlanmak gerekiyor.
Hocam dediğiniz gibi biraz uğraştırmışlar ama mağdur bıraktılar demeniz yanlış olmuş şu anda sorunun kaynağını bulmuşlar çözmeye çalışıyorlar. Hiç ilgilenmeselerdi mağdur edilmiş olurdunuz.

Sınavlarım vardı peki ya girecek cihazım olmasaydı diye düşündünüz mü? haksızlığa uğramayarak zor durumda kalmak demek mağdur olmak.
 
Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun. Benim anlam veremediğim kısım hep şu olmuştur; sorun yaşadığınız halde ürünü gönderip, ilgili kişiler sorun yok diyip tekrar geri gönderiyorlar ya. Hah, işte nasıl bir tespit işlemi yapıp, ardından "Cihazda sorun bulun(a)mamıştır." tarzı mesajı ekleyip geri gönderiyorlar, anlam veremiyorum.
 
Evet arkadaşlar bugün geldi kargo ama güç kablosunu koymayı unutmuşlar bilgisayarı açamadım aradım ve göndereceklerini söylediler. Bu 3. gönderişim ve kabloyu koymayı unutmuşlar
 

Yeni konular

Geri
Yukarı