Vega 8 1030 ayarındaydı diye hatırlıyorum yanlış da olabilir. Ayrıca dahili birimi kullanınca 8 RAM 6'ya düşmüyor mu? Benim de kasmıyor low ve vulkanda fakat 30fps oynuyorum.Vega 8 neredeyse aynı FPS'i alıyor 1050 ile.
Vega 8 1030 ayarındaydı diye hatırlıyorum yanlış da olabilir. Ayrıca dahili birimi kullanınca 8 RAM 6'ya düşmüyor mu? Benim de kasmıyor low ve vulkanda fakat 30fps oynuyorum.Vega 8 neredeyse aynı FPS'i alıyor 1050 ile.
Vega 8 1030 ayarındaydı diye hatırlıyorum yanlış da olabilir. Ayrıca dahili birimi kullanınca 8 RAM 6'ya düşmüyor mu? Benim de kasmıyor low ve vulkanda fakat 30fps oynuyorum.
Dahili grafik birimi mi kullanıyorsunuz? Ve ayarlarınız neler? Kaç FPS alıyorsunuz?
Ben de V-Sync açsam daha stabil olur mu acaba? Sizin AMD benim Nvidia grafik birimim ondan soruyorum.Evet dahili Vega 8 GPU kullanıyorum. Tüm ayarlar düşük ve kapalı. V-Sync 30'a sabitliyor FPS'i bu sayede stabil bir oyun deneyimi elde ediyorum.
Ben de v-Sync açsam daha stabil olur mu acaba? Sizin AMD benim NVIDIA grafik birimim ondan soruyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.