Evet optimizasyon anlamında gerçekten sorunlular fakat en azından en düşük ayarlarda akıcı bir deneyim yaşatabilir diye düşünüyorum fakat o da mümkün değil gibi. Bahsettiğiniz gibi diğer optimizasyon anlamında daha düzgün oyunlarda bir sorun yaşamıyorum.
Donanımsal olarak evet darboğaz mümkün değil fakat işlemci kullanımı 90 civarlarındayken ekran kartı kullanımının 60'ı geçmediği durumunu yaşadığımı fark ettim. İlginç geldi gerçekten. Çünkü donanımsal olarak kesinlikle darboğaz mümkün değil gibi bir şey.
Dediğiniz gibi ayarları yükselttim ve ekran kartı kullanımı 75-80 seviyelerine çıktı. Fakat oynanabilir bir FPS ile yüksek ekran kartı kullanımını nasıl sağlayabilirim sizce? Ayarları yüksek-orta preset ayarlar şeklinde tuttuğum zaman kullanım artıyor lakin FPS'in 60 altına indiği durumlar söz konusu.