R3 3100 sistem bir anda takılmaya başladı

BrianMoser103

Hectopat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
SANDISK SSD PLUS 1 TB
Ekran kartı
AMD RADEON RX550
Anakart
GIGABYTE B450M H
İşlemci
R3 3100 4-CORE PROCESSOR
Başlıkta dediğim gibi bilgisayarım bir anda kasmaya ve takılmaya başladı normalde hiç böyle bir şey olmazdı bir anda olmaya başladım sanırım yanlışlıkla virüslü bir programı açtım ondan sonra virüslü olduğunu anlayınca Malwarebytes indirip bütün bilgisayarı tarattım(rootkit taramaları falanda dahil)bulduğu virüsleri temizledim bundan sonraki gün PC kasmaya ve takılmaya başladı Malwarebytes'i kapatsam bile kasıyor bunu nasıl düzeltebilirim?
PC'de çok önemli dosyalar var ve yedeğini maalesef alamam o yüzden formatlamakda istemiyorum, formatlamadan bir çözümü var mıdır?

Görev yöneticisinden işlemci yükünüzü kontrol edin. Kasma, takılma, mouse ve klavyede takılma ve gecikmeler ya anakart ya da işlemciye bağlı problemlerdir. Genellikle işlemcide problem oluyor mouse ve klavye takılma vakalarında. Mouse ve klavyenizde de takılma varsa sorun işlemciniz kaynaklı olabilir. İşlemci ısı değerlerini kontrol edin.

Görev yöneticisinden işlemci yükünüzü kontrol edin. Kasma, takılma, mouse ve klavyede takılma ve gecikmeler ya anakart ya da işlemciye bağlı problemlerdir. Genellikle işlemcide problem oluyor mouse ve klavye takılma vakalarında. Mouse ve klavyenizde de takılma varsa sorun işlemciniz kaynaklı olabilir. İşlemci ısı değerlerini kontrol edin.
işlemci kullanım minecraft açıkken bile max %40 oluyor boşta iken %3 mouse veya klavyede takılma olmuyor direk biligsayarda takılmalar oluyor dosyalar geç açılıyor daha geç dosyanın yerini değiştirdiğim gözüküyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı