R5 1600-R5 220 sistem nasıldır?

Kaldırır kardeşim bunu sormuyorum yorar mı falan genel analiz bekliyorum lütfen olumsuz ve bana karşı moral kırıcı yorumunuzdan vazgeçin.

Açmak için oynuyorsan sıkıntı yok kartın Max vereceği değer 20-30 aralığı. tabi burda işlemci biraz iyi ona göre en azından donsada görevleri bitirebilirsin.
 
Açmak için oynuyorsan sıkıntı yok kartın Max vereceği değer 20-30 aralığı. tabi burda işlemci biraz iyi ona göre en azından donsada görevleri bitirebilirsin.
Aradığım yorum. Sağolun moralim az da olsa yerine geldi insanlar düşük bütçeli her şeye karşındakini üzmek pahasına aşağılıyorlar aldığın ürünü
 
Bakıyorum da herkes olumsuz yorum yapıyor ya, ben aslında kullanmış ve tecrübe atlatmış insanlara soruyorum.
Tecrübem var ki söylüyorum? Olumsuz yorum istemiyorsan git al kullan sonra Ryzen sistemim neden GTA 4 bile oynatmıyor diye burada konu açarsın.
 
Yorum yapanlara kızmışsınız hep. Size bu ekran kartını aldıran biri varsa ona kızın mümkünse. O sisteme bu ekran kartı hiç olmamış. Burada süper ekran kartı desek, oyunu açınca öyle olmadığı anlaşılacak zaten. Mümkünse iade edin, ikinci elde biraz daha iyi bir şey bulmaya çalışın.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı