R5 1600-R5 220 sistem nasıldır?

Kendinize kızın o halde. Kimseyi üzmek veya yüceltmek gibi bir amacımız yok. Gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ekran kartının kaç GB olduğu bakılacak tek kriter değil. On tane GT 730 4 GB üst üste konsa bir tane GTX 1060 3 GB etmez. Mümkünse iade edin.
Kendime kızamam çünkü ilk defa topladım
Kurtarmaz. Her şey işlemci değil. Ryzen 3-3200G 8 GB 1 TB HDD Free Dos Oyuncu Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri al geç diyoruz sana. R5 220'ü 5950 bile kurtarmaz.
Maalesef bütçemi aştı

İşlemcim iyi sistemi kurtarmaz mı?
Bilgisayar tüm parçaları birbirini destekleyecek seviyede iken tam performans çalışır. Aynı durumu ben de yaşadım ekran kartım tamirde iken yedekteki HD 3650'mi kullandım. Size şöyle söyleyeyim. Tamire giden ekran kartım ile CS:GO'da Grafikler yüksek seviyede çözünürlük 1024 iken 250-500 FPS arası alıyordum. HD 3650 ile 800 çözünürlükte her şey en düşükte 25. Ekran kartını kötülemek amaçlı konuşmuyorum. Hepsinin kendine göre bir kapasitesi vardır.

İlk defa toplarken bir şeyi araştırmayı aklına dahil gelmedi mi? Bilgili insanlara sorabilirdiniz. 24 Ocak 2022'de üye olmuşsun. Gerçekten hiç mi aklına gelmedi sormak?
Sormuştum ama o anlık bütçem ve hesabıma yatan paraya sipariş ettiğim 2 ürüne tam denk geldi ve bende risk aldım
Eğer sistemi aldıysanız ve iade etmeye niyetiniz yoksa bu ekran kartı ile dayanabildiğiniz kadar dayanıp ilk fırsatta en azından temiz bir HD 7850/GTX 950 gibi bir ekran kartı alın.
Ben dayanmak istiyorum 1 sene idare etsin yeter az biraz gta 5 ve genelde cs go oynamak istiyorum, bu arada monitörüm aşırı eski 12 senelik zaten aman aman da görüntü olmaz ki

@Fatma Altınsoy GTA 5 biraz zor oynarsınız fakat CS:GO 60 FPS verebileceğini düşünüyorum. Fakat oyun dışında çoğu şeyi tam hız yapabilirsiniz, en azından o açıdan avantajınız var diyeyim teselli olsun. Monitör eski ise büyük ihtimalle 768 veya 900P çözünürlüktür yani performans daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı