R5 1600-R5 220 sistem nasıldır?

Yorum yapanlara kızmışsınız hep. Size bu ekran kartını aldıran biri varsa ona kızın mümkünse. O sisteme bu ekran kartı hiç olmamış. Burada süper ekran kartı desek, oyunu açınca öyle olmadığı anlaşılacak zaten. Mümkünse iade edin, ikinci elde biraz daha iyi bir şey bulmaya çalışın.
Ben aldım ama haklı sebebim vardı letgo da mesela 1 gb 400 500 liraydı bende 2 gb 604 e alarak sıfır şeklinde iyi olur diye düşündüm lütfen bilmeden itham etmeyin

Vega 8 çoğu popüler oyunu rahat çalıştırabiliyor. R5 220 öneren her kimse ona kızması veya kızmamız lazım aslında.
Ben aldım ama haklı sebebim vardı letgo da mesela 1 gb 400 500 liraydı bende 2 gb 604 e alarak sıfır şeklinde iyi olur diye düşündüm lütfen bilmeden itham etmeyin
Ekran kartı belleği performansa direkt olarak etki etmez. Sizin burada yanlışınız var bence.

Kart aynı. Gücü belli. Direkt bir fark olmaz. Güçsüz bir kart 1024 GB bile olsa onun anca 2GB'sini işler. O yüzden GB birinci etken olmamalı.

Kendinize kızın o halde. Kimseyi üzmek veya yüceltmek gibi bir amacımız yok. Gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ekran kartının kaç GB olduğu bakılacak tek kriter değil. On tane GT 730 4 GB üst üste konsa bir tane GTX 1060 3 GB etmez. Mümkünse iade edin.

Kendinize kızın o halde. Kimseyi üzmek veya yüceltmek gibi bir amacımız yok. Gönüllü olarak yardımcı olmaya çalışıyoruz. Ekran kartının kaç GB olduğu bakılacak tek kriter değil. On tane GT 730 4 GB üst üste konsa bir tane GTX 1060 3 GB etmez. Mümkünse iade edin.
Tahminimce o 400-500 bandındaki 1 GB olan modellerin neredeyse hepsi 2. el ve HD 5000 - 6000 veya GTX 500-600 serisidir, R5 220'yi yerden yere vurur o modeller. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı