Çözüldü R5 2600 fanla beraber termal macun sürülmüş müdür?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Arkadaşlar sistemi 1 yıl önce topladım ancak macun sürmek aklıma gelmemişti.
İnternetten baktım 3-4 güne yanar yazıyor ancak 1 yıldır kullanıyorum acaba fanın üstünde falan var mıydı macun?
Yoksa nasıl bu kadar kullandım almam gerekir mi termal macun?
Ya da alırsam nasıl sürmem lazım?
Yani fanın üstünde bant şeklinde bir şey vardı, o olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Termal macun muhtemelen sürülüdür ama yılda bir kere değiştirmenizi öneririm. Tavsiye isterseniz yeni bir konu açabileceğinizi unutmayın. Tabii önceden açılmış konulara da göz atabilirsiniz. Üzerinden 1 yıl geçmiş bence değiştirin macunu.
Eğer stok fan kullanıyorsanız evet termal macun stok fanın üzerinde geldiği için otomatik olarak işlemcinize termal macun sürülüyor. Nereden biliyorum çünkü kendi sistemimde R5 2600 var.

Fanın üzerinde sürülü olarak geliyor, yani korkulacak bir durum söz konusu değil ki siz onu biraz kullanın zaten aşırı ısınmadan dolayı sisteminiz kendini kapatıp kapatıp dururdu. Yani korkulacak bir durum yok.

Hocam, dediğiniz termal pad olabilir. Zaten olmasa bu şekilde dayanmazdı. Termal macun sürmek kolaydır. Nohut kadar ortaya sıkılır. Daha sonra yayılır. Bu kadar.

Ben 1 yıldır macun sürmedim şu anda sürmek gerekir mi?
Çok ısınıyor mudur işlemcim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…