R5 2600 RX 5600 XT sistem toplama

Hocam tavsiyem toplama almanız Vatan'ın OEM sistemleri boş boş donanımlar koyulup kazıklanmak daha doğrusu şöyle bunlar nasıl ucuz oluyor biliyor musunuz? Sizin attığınız sistemin piyasası 5750 TL ama bakıyorsun o sistem 5600 TL Allah Allah diyorsun ama içinde bulunan kazıkları bilmiyorsunuz mesela ekran kartı kronik sorunlu anakart mosfet soğutucusuz kasa mesh panel değil gibi gibi.

Dediğim gibi kasanın mesh panel olmamaması sorun değil kapağı açık kullanacağım ekran kartının ve anakartında ısınması sorun değil kasanın kapağı açık olacak ve benim odam her zaman serin ya da soğuk olur ısınma ihtimali yok.

Dediğim gibi kasanın mesh panel olmamaması sorun değil kapağı açık kullanacağım ekran kartının be anakartında ısınması sorun değil kasanın kapağı açık olacak ve benim odam her zaman serin ya da soğuk olur ısınma ihtimali yok.

İyi alın kronik sorunlu olunca oyunlarda anlık MHz düşüşleri yaşayıp ekran kartım 80C alev alıyor diye başlık açarsınız belirtirim ben anlatamadıysam @222744 anlatsın benden daha bilgili :).

Alınmaz Mech serisi kronik sorunlu ve ısınan bir ekran kartı. RAM'lerin 8x2 olmaması büyük bir eksi. Anakartın mosfet soğutucusu yok diye biliyorum. Kasa mesh panel değil hava alacak yeri yok bu da ısınmaya yol açar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yanlış bilgilendirme yapma.

Tamam kardeşim alsın siz ne değişik insanlardansınız anlamıyorum ki orada yazdığımı okuyun sonra laf atın bana kronik sorunlu.

.

.

Tamam kardeşim alsın siz ne değişik insanlardansınız anlamıyorum ki orada yazdığımı okuyun sonra laf atın bana kronik sorunlu.

.

.

RX 5700XT ne alaka? 3 linktede RX 5700 XT sorunları yazıyor.

O ekran kartı Mech serisinden mi belli değil Gaming X ise 60 C çok normal Mech serisi 80C oluyor.
Videonun altına bakabilirsin dostum bu da Mech serisi 5700 ve 5700 XT incelemesi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı