Sen bütçeni herşeyi kesinleştir arkadaşlar yardım eder sana.Arkadaşlar aldıklarımı iptal edeyim mi şimdi? Eğer yardım edecekseniz edeyim
Sen bütçeni herşeyi kesinleştir arkadaşlar yardım eder sana.Arkadaşlar aldıklarımı iptal edeyim mi şimdi? Eğer yardım edecekseniz edeyim
Şahsen FSP PSU önermem, Coil Whine sorunu çıkmıştı. Şans denenebilir.RAM'ler pahali. PSU olarak Zalman ya da FSP'nin 300 TL ye olanlari var. Kasa olarak daha uygun model secilebilir. HB'da 750 TL'ye Sapphire RX 570 var. Kaliteden feragat etmeden de daha iyi sistem toplayabilirsin.
Hocam R5 2600 almakta kararlıyım SSD’yi iptal edeyim miGSKILL 16GB (2x8GB) SniperX Orman Kamuflaj 3000MHz CL16 DDR4 Dual Kit Ram | ITOPYA bu alınabilir. Ayrıca SSD'yi aynı modelin sata versiyonunu almanız daha verimli (%95 eminim) ve daha ucuz olacaktır. Sanırım işlemciyi ileride R7 yapmayı düşünüyorsunuz fakat benim ve diğer arkadaşların önerisini dinlerseniz R5 3600'e bütçe ayırabilir ve ileride CPU güncellemesine gerek duymayabilirsiniz. R5 3600 1080p için RTX 2070'i besleyebilir.
Öyle bir kampanya mı var varsa süresi ne kadar ?Anakartı da MSI alıp 150 TL Steam Cüzden bakiyesi kazanıp tasarruf edebilirsiniz. Elimdeki B450M Mortar'ı öneririm ekran kartı yuvası güçlendirilmiş, 2 tane M2 disk yuvası var, tek eksisi RGB modunun akışkan olmaması.
MSI'ın sitesinde yazıyordu yanlış hatırlamıyorsam 2020 sonuna kadar, çoğu MSI ürününde de var anakarta özel değil.Öyle bir kampanya mı var varsa süresi ne kadar ?
İptal et Sata SSD al. Dediklerimi yapınca sana zaten 250 TL civarında para artıyor. R5 2600 almak budalalık olur 3000 serisinden sonra, 3 yıl sonra ekran kartını yükseltecek biri için aşırı budalalık olur.Hocam R5 2600 almakta kararlıyım SSD’yi iptal edeyim mi
Hocam 600Watt PSU’yu iptal etmedim R5 3600 ve RX570 için 600W yeterli midirİptal et Sata SSD al. Dediklerimi yapınca sana zaten 250 TL civarında para artıyor. R5 2600 almak budalalık olur 3000 serisinden sonra, 3 yıl sonra ekran kartını yükseltecek biri için aşırı budalalık olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.