Sıkıştırma işlemini yaptım. Şu an yüklüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.C:\Windows\MEMORY.DMPdosya yolundakiMEMODY.dmpdosyasını sıkıştırıp bizimle paylaşın. Ek olarak yeni minidump oldukça da atmayı unutmayın. Sanırsam konuyu biraz devralıyorum. Muhtemelen sorununuzu donanımsal değil ise çözeceğiz.
MemorySıkıştırma işlemini yaptım. Şu an yüklüyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Chipset driverı yanlış kurduğum için bu hataları alıyormuşum normal driverını kurunca düzeldi bir hata yok şuanlık.
Hepsini yaptım dediğin gibi.
- MSI yazılımlarını kaldırın. Afterburner üzerinden overclock varsa sıfırlayın.
- Ryzen Master'ı kaldırın.
- DDU ile ekran kartı sürücüsünü silin, WHQL sertifikalı güncel bir sürüm kurun.
Verirse tekrar dosyaları atarsınız.
XMP kapalı olarak Memtest86 testini yapın isterseniz.
BIOS güncellemesi de yapabilirsiniz ancak F1 sürümünden sonra F60C var. O da beta gibi bir şey. Pek önermiyorum o nedenle.
Pass 1 bitti kaç hata bulamadı. Kaç tane daha pass olacak acaba?XMP kapalı olarak Memtest86 testini yapın isterseniz.
BIOS güncellemesi de yapabilirsiniz ancak F1 sürümünden sonra F60c var. O da beta gibi bir şey. Pek önermiyorum o nedenle.
XMP kapalı olarak Memtest86 testini yapın isterseniz.
BIOS güncellemesi de yapabilirsiniz ancak F1 sürümünden sonra F60c var. O da beta gibi bir şey. Pek önermiyorum o nedenle.
Evet yaşıyorum. Bilgisayarı toplayalı daha 1 hafta oldu önce 8gb almıştım ertesi gün bir 8gb daha aldım acaba uyumsuzluk olma ihtimali varmı?Sistemi XMP kapalı olarak kullanınca sorun yaşıyor musunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.