EREN SATAR
Kilopat
Dostlar merhaba bildiğiniz üzere bu işlemcinin güzel bir O.C potansiyeli var ve bende yapmak istiyorum fakat bu konular hakkında hiçbir bilgim yok o yüzden nasıl yapacağımı sonucunda neler olacağını hiç bilmiyorum. Nasıl yapacağımı sormadan önce öğrenmek istediğim birkaç soru var.
1- işlemci soğutucum Akasa 8cm stok soğutucudan bir tık daha iyi yalnız stok soğutucu ile aralarında pek fark bulunmuyor O.C sonucu sıkıntı olur mu?
2- O.C yapılması sonucunda garantiden çıkar mı?
3- O.C yapılması işlemcinin ömrünü kısaltır mı?
4- RX560 ekran kartı ile kullanıyorum oyunlarda FPS üzerine ne kadar etkisi olur? GTA5/ CS-go/ FH4/
Anakartım B450M yani O.C destekliyor.
Son olarak asıl yapma isteğim merak ve sonucunda ne olacağı bu işlere bir yerden başlamak lazım ne de olsa.
Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
@Akif üstat yardım edersen sevinirim bu konularda bilgilisin.
urun.n11.com
1- işlemci soğutucum Akasa 8cm stok soğutucudan bir tık daha iyi yalnız stok soğutucu ile aralarında pek fark bulunmuyor O.C sonucu sıkıntı olur mu?
2- O.C yapılması sonucunda garantiden çıkar mı?
3- O.C yapılması işlemcinin ömrünü kısaltır mı?
4- RX560 ekran kartı ile kullanıyorum oyunlarda FPS üzerine ne kadar etkisi olur? GTA5/ CS-go/ FH4/
Anakartım B450M yani O.C destekliyor.
Son olarak asıl yapma isteğim merak ve sonucunda ne olacağı bu işlere bir yerden başlamak lazım ne de olsa.
Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar dilerim.
@Akif üstat yardım edersen sevinirim bu konularda bilgilisin.

Akasa 8cm AMD İle Uyumlu PWM İşlemci Soğutucu (AK-CC1107EP01) Fiyatları ve Özellikleri
Akasa 8cm AMD İle Uyumlu PWM İşlemci Soğutucu (AK-CC1107EP01) en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
Son düzenleme: