OC yapmadım hocam en düşük 3600 oluyor, bu sebepten dolayı olabilir mi oyunlardaki (LoL GTA 5 Fivem) problemler?OC ile sabitlediyseniz ancak hep değerde durur. Onun haricinde 3.60'da çalışması gerekiyor. Donma sorununun ise bundan kaynaklandığını sanmıyorum. Hangi oyunda yaptığını ve bütün sistemi yazarsanız bir fikir sunabilir belki.
Ondan dolayı değildir, isterseniz güç seçeneklerinden dengeli veya güç tasarrufuna alırsanız işlemci hızı düşer ama gerek yok yani.OC yapmadım hocam en düşük 3600 oluyor, bu sebepten dolayı olabilir mi oyunlardaki (LoL GTA 5 FiveM) problemler?
Anladım, Furmark ya da herhangi bir test yapsam sorunu anlayabilir miyim? Ne önerirsiniz hocam?Ondan dolayı değildir, isterseniz güç seçeneklerinden dengeli veya güç tasarrufuna alırsanız işlemci hızı düşer ama gerek yok yani.
Yok, belirttiğiniz sebepten donmaz. Başka bir şey vardır muhtemelen.OC yapmadım hocam en düşük 3600 oluyor, bu sebepten dolayı olabilir mi oyunlardaki (LoL GTA 5 Fivem) problemler?
Sistemim:
Rx 5700 XT
R5 3600
2x8 GB 3200 MHz RAM
Asus Tuf B450M Pro Gaming
Sorunu nasıl anlayabilirim hocam? Var mı öneri/tavsiyeniz?Yok, belirttiğiniz sebepten donmaz. Başka bir şey vardır muhtemelen.
OCCT, Cinebench R23 testlerine sokabilirsiniz. Belki WattMan yiyorsunuzdur, o da olabilir. Sıcaklıklar ne durumda?Sorunu nasıl anlayabilirim hocam? Var mı öneri/tavsiyeniz?
Sıcaklıklarda herhangi bir anormallik göremedim, WattMan hatasıysa bunu nasıl anlayabilirim?OCCT, Cinebench R23 testlerine sokabilirsiniz. Belki WattMan yiyorsunuzdur, o da olabilir. Sıcaklıklar ne durumda?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.