R5 3600 gereğinden fazla ısınıyor

Banyo dedğin şey ne tam olarak bilmiyorum bilgisayarcıya taktırdım mahalledeki.
Bir de termal macun yenile dediniz ya onu yapacağım öneriniz var mı termal macun olarak bir de sizce mahalledeki bilgisayarcıya güvenilir mi?

Banyo dediği banttır, banyo ne ya yanlış yazmış işte :) bu R5 3600'ler de amma dertli yahu ısınan ısınana ama, senin ki biraz fazla ısınıyor belli ki. Elin de ki soğutucu stok soğutucudan elbette iyidir, bir terslik var tabii ki. Macun normal şartlar da bu gibi durumlar da yenilenmeli, az kullandım gibi düşünceler olmaz.
 
öncelikle zaman ayırdığınız için çok teşekkür ederim sorunu voltaj düşürerek hallettim R5 3600 işlemcisi ısınanlara yazın bu mesajı lütfen eskiden 60 derece boşta oluyordu şimdi oyunda 60 nasıl yaptım diye soran olabilir öncelikle işin ayarını fazla kaçırmayın yoksa bilgisayar kapanıyor neyse şimdi nasıl düzelticeğimize başlayalım (adım 1) Ryzen Master programını indirin açın (adım 2) voltaj seçeneği bende 1.1'di sizde ne kadar bilmiyorum yavaş yavaş azaltın ben 0.8'e aldım şu an iyi (adım3) amacınıza ulaştığınızda yani yeterli sıcaklık değerlerini gördüğünüzde daha fazla azaltmayın sistem kendini kapatıyor (adım 4) kaydedin ve stress test yapın sonuçları kıyaslayın
 

Geri
Yukarı