Daha fazla
Normal hocam.Darboğaz görmeyen arkadaşlar ekran kartı kullanım normal mi ? :d
Evet bayağı görmüyor arkadaşlar sanırım. Ben mi yanılıyorum ? TDP 225W olan ekran kartı 71W kullanıyor. Kullanım değeri de düşük.
Ayarlar düşükse normal. Ama burada darboğaz yok. @Letsplay'in de dediği gibi çekirdeklerin hiçbir %99 üstüne çıkmamış.
Ne işlemci ne de ekran kartı kullanımı %100 hocam.Burada beyin fırtınası neden yapıyorsun ? Böyle bir sistem olan birisi neden düşük çözünürlükte bu oyunu oynasın ?Neye göre direkt "ben darboğaz görmüyorum" dediniz ? Ekran çözünürlüğünün düşük olduğuna nasıl emin oldunuz direkt olarak ?
Burada beyin fırtınası neden yapıyorsun? Böyle bir sistem olan birisi neden düşük çözünürlükte bu oyunu oynasın?neye göre direkt "ben darboğaz görmüyorum" dediniz? Ekran çözünürlüğünün düşük olduğuna nasıl emin oldunuz direkt olarak?
Ne işlemci ne de ekran kartı kullanımı %100 hocam.
Atılan fotoğrafta bir sıkıntı var ancak o darboğaz değil.
Eski dandik 2200G Witcher 3'de darboğaz yaparken %70-80 kullanıma sahipti, %100 kullanılmasına gerek yok. Tabi burada yapmaması gerekiyor sorun başka.
R5 3600 işlemciden bahsediyoruz. Buradan yola çıkın önce. Ben aynı ekran kartını R5 3500x ile kullanıyordum zerre darboğaz yoktu. Buradaki sıkıntı net olarak başka bir konu.Eski dandik 2200G Witcher 3'de darboğaz yaparken %70-80 kullanıma sahipti, %100 kullanılmasına gerek yok. Tabi burada yapmaması gerekiyor sorun başka.
AFTERBURNER her zaman doğru sonuç göstermiyor. Siz verilere bakarak mi darboğaz var diyorsunuz. Yoksa oyunda bu darboğazı hissediyor musunuz.Sadece BF5 multiplayer da darboğaz oluyor. Bunun nedeni nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.