- Makaleler
- 1
Tamamdır. İnceleyeceğim. Bu arada konu sahibi kusura bakmasın, konu bayağı dağıldı.Tam hatırlamıyorum ama uzun olsa bile akıcı bir video bence tamamen izleyin.
Tamamdır. İnceleyeceğim. Bu arada konu sahibi kusura bakmasın, konu bayağı dağıldı.Tam hatırlamıyorum ama uzun olsa bile akıcı bir video bence tamamen izleyin.
Ekran kartından gittik yaTamamdır. İnceleyeceğim. Bu arada konu sahibi kusura bakmasın, konu bayağı dağıldı.
 Asus almaması için uyardık.
 Asus almaması için uyardık.Bu sorun beni çok üzüyor. Ara ara düşünüyorum ne yapsam diye. Konu sahibi de üzülmesin. Kendinize iyi bakın, sağlıcalıkla kalın.Ekran kartından gittik yaAsus almaması için uyardık.
Pardon unuttum o kuralı ama bilgisayardan hallediyorsunuz diye düşündüm sistem tavsiyelerini.
Olsun ama bu şekilde sistem belirtmek yasak onu söyleyeyim.Pardon unuttum o kuralı ama bilgisayardan hallediyorsunuz diye düşündüm sistem tavsiyelerini.
Videoyu izledim. Ben de kesinlikle bu duruma katılıyorum. Hatta videoyu izlemeden önce böyle bir fikrim vardı, ancak yanılıyor olabilirim diye düşünüp duruyordum. Sizce de @Sylveon, yıl olmuş 2020, AR-GE uçuyor, tasarımlar özenle yapılıyor ama bir AMD ekran kartında VRAM'lere soğutucu eklenmiyor. Şaka gibi. Bu arada bu imza olayı nedir? İlk defa denk geldim. Sanırım Sosyal kurallarını tekrar okumam gerekecek.Olsun ama bu şekilde sistem belirtmek yasak onu söyleyeyim.
AMD'nin suçu yok ki Asus koymamış. Intel ve AMD arasında olan şeyler anlatılmış hatta şu an AMD hala alınmaz denmesinin sebebi bile olabilir.Videoyu izledim. Ben de kesinlikle bu duruma katılıyorum. Hatta videoyu izlemeden önce böyle bir fikrim vardı, ancak yanılıyor olabilirim diye düşünüp duruyordum. Sizce de @Sylveon, yıl olmuş 2020, AR-GE uçuyor, tasarımlar özenle yapılıyor ama bir AMD ekran kartında VRAM'lere soğutucu eklenmiyor. Şaka gibi.
O kural kalıcı olması için çünkü imzalar değişebiliyor.Kuralı okudum. İlk defa böyle bir şeye denk geldim gerçekten. Neyse ki imza kullanmayı sevmeyen bir kişiyim.
Bende gece kafa uçmuş, ben ASUS'u suçluyorum. AMD sonuçta çipseti veriyor. Kalan PCB tasarımı, kullanılan VRAM, kısacası devre tamamen ASUS'a ait. AMD bence de burada suçlanıyor.AMD'nin suçu yok ki Asus koymamış. Intel ve AMD arasında olan şeyler anlatılmış hatta şu an AMD hala alınmaz denmesinin sebebi bile olabilir.
Anladım. Teşekkür ederim.O kural kalıcı olması için çünkü imzalar değişebiliyor.
Intel ve Nvidia hiç düşünüldüğü gibi değiller arka planda.Bende gece kafa uçmuş, ben ASUS'u suçluyorum. AMD sonuçta çipseti veriyor. Kalan PCB tasarımı, kullanılan VRAM, kısacası devre tamamen ASUS'a ait. AMD bence de burada suçlanıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.