Olsun ama bu şekilde sistem belirtmek yasak onu söyleyeyim.
Videoyu izledim. Ben de kesinlikle bu duruma katılıyorum. Hatta videoyu izlemeden önce böyle bir fikrim vardı, ancak yanılıyor olabilirim diye düşünüp duruyordum. Sizce de @Sylveon, yıl olmuş 2020, AR-GE uçuyor, tasarımlar özenle yapılıyor ama bir AMD ekran kartında VRAM'lere soğutucu eklenmiyor. Şaka gibi. Bu arada bu imza olayı nedir? İlk defa denk geldim. Sanırım Sosyal kurallarını tekrar okumam gerekecek.
Kuralı okudum. İlk defa böyle bir şeye denk geldim gerçekten. Neyse ki imza kullanmayı sevmeyen bir kişiyim :).

Videoyu izledim. Ben de kesinlikle bu duruma katılıyorum. Hatta videoyu izlemeden önce böyle bir fikrim vardı, ancak yanılıyor olabilirim diye düşünüp duruyordum. Sizce de @Sylveon, yıl olmuş 2020, AR-GE uçuyor, tasarımlar özenle yapılıyor ama bir AMD ekran kartında VRAM'lere soğutucu eklenmiyor. Şaka gibi.
AMD'nin suçu yok ki Asus koymamış. Intel ve AMD arasında olan şeyler anlatılmış hatta şu an AMD hala alınmaz denmesinin sebebi bile olabilir.

Kuralı okudum. İlk defa böyle bir şeye denk geldim gerçekten. Neyse ki imza kullanmayı sevmeyen bir kişiyim :).
O kural kalıcı olması için çünkü imzalar değişebiliyor.

AMD'nin suçu yok ki Asus koymamış. Intel ve AMD arasında olan şeyler anlatılmış hatta şu an AMD hala alınmaz denmesinin sebebi bile olabilir.
Bende gece kafa uçmuş, ben ASUS'u suçluyorum. AMD sonuçta çipseti veriyor. Kalan PCB tasarımı, kullanılan VRAM, kısacası devre tamamen ASUS'a ait. AMD bence de burada suçlanıyor.
O kural kalıcı olması için çünkü imzalar değişebiliyor.
Anladım. Teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı