Bütçen ve kasanı bilmeden öneri yapmak saçma olur. İşlemci sogutucu kasana sığmaz ise iade süreci ile sen uğraşacaksın sonuçta.Hava soğutma önerilerinizi bekliyorum, iyi sosyaller.
Pardon arkadaşlar bende bir şeyler eksik diyordum)
Kasa;
XIGMATEK LAMIYA MESH 4x120mm FANLI X-POWER 750W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, XIGMATEK LAMIYA MESH en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK LAMIYA MESH 4x120mm FANLI X-POWER 750W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, XIGMATEK LAMIYA MESH en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Fiyat performans ürünleri tavsiye edebilirsiniz. Bütçe çok önemli değil.
Phantom Spirit oneririm o zaman bende, gelecege donuk olur. Butcesinin krali zaten 4000TL'lik hava sogutmalardan daha bile iyi.Pardon arkadaşlar bende bir şeyler eksik diyordum)
Kasa;
XIGMATEK LAMIYA MESH 4x120mm FANLI X-POWER 750W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, XIGMATEK LAMIYA MESH en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
XIGMATEK LAMIYA MESH 4x120mm FANLI X-POWER 750W 80PLUS MidT ATX GAMING KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, XIGMATEK LAMIYA MESH en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Fiyat performans ürünleri tavsiye edebilirsiniz. Bütçe çok önemli değil.
Phantom Spirit oneririm o zaman bende, gelecege donuk olur. Butcesinin krali zaten 4000TL'lik hava sogutmalardan daha bile iyi.
Dusundurucu atmanizin sebebi ne acaba arkadasin mesaji?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.