R5 3600X Kasa kapağı kapalıyken sıcaklık sorunu

Zaten core boost kapalı ve ekran kartını yoran oyunlarda yan cama dokunduğunuzda eliniz yanıyor. Hava akışı sıfır. Gerçekten hiç tavsiye etmiyorum bu kasayı. Zaten psu da sorunlu geldi hep soguttu kasa kendinden beni.
Sıvı soğutma varken hiç normal değil. Tamamen kasayla alakalı olsa gerek.
Evet hocam kasadan kaynaklı.

Zaten core boost kapalı ve ekran kartını yoran oyunlarda yan cama dokunduğunuzda eliniz yanıyor. Hava akışı sıfır. Gerçekten hiç tavsiye etmiyorum bu kasayı. Zaten psu da sorunlu geldi hep soguttu kasa kendinden beni.

Evet hocam kasadan kaynaklı.

Yeni kasa mı aldınız ? Aldıysanız ne marka model aldınız. Bilgi verirseniz sevinirim. Mb511 rgb model stoklarda yok. İstediğim kasayı seçmekte zorlanıyorum.

Telefon ile aradım konuştum sadece teşhir kaldığını söylediler onu almak istiyorum dedim bana sıfır kasa fiyatı verdiler bu yüzden vazgeçtim bende. Şuan güncel ısı değerleriniz nedir ?
PSU ile birlikte mi verdiler fiyatı?
Ne kadar fiyat çektiler?
Isı değerleri şuan için Far Cry 5'de 54-55 PUBG'de 60-65 arası. Bu arada boost kapayken değerler böyle. Ancak ben diğer kasamın önünde bulunan RGB fanlardan birini çıkartıp yeni kasaya taktım. Biraz ses yapıyor ama genel olarak soracak olursan bence al dostum. V200 gerçekten kötü bir kasaymış..

PSU ile birlikte mi verdiler fiyatı?
Ne kadar fiyat çektiler?
Isı değerleri şuan için Far Cry 5'de 54-55 PUBG'de 60-65 arası. Bu arada boost kapayken değerler böyle. Ancak ben diğer kasamın önünde bulunan RGB fanlardan birini çıkartıp yeni kasaya taktım. Biraz ses yapıyor ama genel olarak soracak olursan bence al dostum. V200 gerçekten kötü bir kasaymış..

PSU suz fiyat hocam. KDV indirimi vardı 540 lira fiyat verdiler. Benim işlemciden yana sıkıntım yok. CM ML240L kendisini çok iyi soğutuyor. Benim derdim ekran kartı ile Apex'e girince 10 dk içinde 80 dereceleri görüyor. Ekran kartıma bir faydası olması lazım. MB511 ile fiyat bakımından yakın bir kasa daha var aklımda Cougar Panzer S bu kasada aklıma baya bi yattı. Bakalım zaman bize neleri gösterecek.

PSU suz fiyat hocam. KDV indirimi vardı 540 lira fiyat verdiler. Benim işlemciden yana sıkıntım yok. CM ML240L kendisini çok iyi soğutuyor. Benim derdim ekran kartı ile Apex'e girince 10 dk içinde 80 dereceleri görüyor. Ekran kartıma bir faydası olması lazım. MB511 ile fiyat bakımından yakın bir kasa daha var aklımda Cougar Panzer S bu kasada aklıma baya bi yattı. Bakalım zaman bize neleri gösterecek.
İnşallah işini görecek bir kasa alırsın hocam. Şuan için kullandığımdan MB511 önerebileceğim kasadır. Diğer dediğine de baktım görünüş olarak gayet iyi hava akışı sağlayabilecek bir kasaya benziyor. Sende araştırmadan aldın galiba bu thermaltake’nin kasasını.

İnşallah işini görecek bir kasa alırsın hocam. Şuan için kullandığımdan MB511 önerebileceğim kasadır. Diğer dediğine de baktım görünüş olarak gayet iyi hava akışı sağlayabilecek bir kasaya benziyor. Sende araştırmadan aldın galiba bu thermaltake’nin kasasını.

Aynen hocam görünüşe aldandık. Hazır sistem olduğu için pek fazla seçeneğim yoktu. MB511 RGB olan modelini istiyorum da ekran kartım yine 80 derecelere çıkacaksa pek bir faydası olmayacak sanırım. O kadar aklıma taktım ki bu durumu yatamıyorum artık. Ve şuan piyasada güç kaynaksız Mb511 rgb modeli yok. İkinci el piyasasına bakıyorum bulunduğum civarda da yok maalesef. CM NR600 de güzel kasa ama ülkede bulamıyoruz maalesef.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı