Kurtlar Vadisi Pusu
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Sapphire RX 6650 XT 8Gb Gaming Nitro OC+ // i5 11400F (Stok fan) // Msı B560M Pro-E // Kıoxıa Excerıa G2 (1TB) // GF SERIES GF600 // Msı Vampiric 100R // Lenovo D24-20 // SteelSeries Prime // Xrades 80x30 MaousePad // Windows 11 Pro
G-Sync açınca zaten 60 Hz monitöründe 144 Hz gibi görmeyecek G-Sync'in ne işe yaradığını araştırır mısın 2 dakika Google'u açıp G-Sync önerme sebebim 60 Hz monitöründe FPS sabitleyiciyi kaldırınca yırtılmalar olabileceği için G-Sync açarsa o yırtılmaları mümkün olabilecek en fazla şekilde azaltabilir. Sorun yanlış bilgi bilip bilmemen değil açıkçası umurumda da değil ama bilmediğin bir konu hakkında diretmen ve hala yazmaya devam etmen bana inanılmaz komik geliyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama küçük bir kardeşimizsin sanırım yanlış yapıyosun bu konuda.
G-Sync hakkında bir bilgim yok araştırmak istemiyorum beni raporlayabilirsiniz iyi günler dilerim.
G-Sync açınca zaten 60 Hz monitöründe 144 Hz gibi görmeyecek G-Sync'in ne işe yaradığını araştırır mısın 2 dakika Google'u açıp G-Sync önerme sebebim 60 Hz monitöründe FPS sabitleyiciyi kaldırınca yırtılmalar olabileceği için G-Sync açarsa o yırtılmaları mümkün olabilecek en fazla şekilde azaltabilir. Sorun yanlış bilgi bilip bilmemen değil açıkçası umurumda da değil ama bilmediğin bir konu hakkında diretmen ve hala yazmaya devam etmen bana inanılmaz komik geliyor kaç yaşındasın bilmiyorum ama küçük bir kardeşimizsin sanırım yanlış yapıyosun bu konuda.
Hocam bence FM'de sorun, çözünürlüğü kısarsanız sorun çözülür gibi geliyor bana onun dışında oyun grafikleri yüksekse düşürün düşükse yükseltin sorun çözülüyor mu bakın bir. Dikey senkronizasyonu zaten hep kapalıda kullanmanızı tavsiye ederim. Low latencyide ultraya alıp G-Sync açık kullanın.
19/02/2007 doğumlu yani 16 yaşındayım raporlamanız yeterli yanlış düşündüğünüz bilgiyi iyi günler dilerim.
Hocam bence FM'de sorun.
Katılıyorum
Son düzenleme: