R5 5600 ve GTX 1660 Super sistem kaç para eder?

Bütçemin durumuna göre önceliği ekran kartına veriyim. Bütçem olursa Ram değişikliği yaparım. Olmazsa da ilerleyen zamanlarda artık.

Ben iki donanım değişikliğinin komple sistem değiştirmekten daha performanslı ve ekonomik olacağına inanıyorum. 5600'ü bırakıp 5500 mü alacaksın ee direkt performans kaybettin, 2x8 GB çok mu işine yarayacak ileride? Hayır. A320 anakartın 3200Mhz üstü desteği bile yok.

Tamam 1000 TL fazla ver 6700 XT al ama sistemin tabanını düşürme. 5600 + 2x16 GB + RX 6700/XT şu anda en performanslı üçlü olur. 5500 + 2x8 GB + 6700 XT yaramaz.

Ben iki donanım değişikliğinin komple sistem değiştirmekten daha performanslı ve ekonomik olacağına inanıyorum. 5600'ü bırakıp 5500 mü alacaksın ee direkt performans kaybettin, 2x8 GB çok mu işine yarayacak ileride? Hayır.

Tamam 1000 TL fazla ver 6700 XT al ama sistemin tabanını düşürme. 5600 + 2x16 GB + RX 6700/XT şu anda en performanslı üçlü olur. 5500 + 2x8 GB + 6700 XT yaramaz.

Anladım hocam. Önerilerin için çok teşekkür ederim.

Konu ile pek bir alakası yok ama bir sorum daha olacak. Seçim sonrası dolar piyasası ne olur? Beklemeye değer mi?

Anladım hocam. Önerilerin için çok teşekkür ederim.

Konu ile pek bir alakası yok ama bir sorum daha olacak. Seçim sonrası dolar piyasası ne olur? Beklemeye değer mi?

Onu kimse bilemez ama iyiye gitmeyeceği aşikar kim gelirse gelsin, pamuk ipliğine bağlı duruyor şu anda doların agresif yükselmemesi. Elbet bir yerde kopacak.

Sistem olarak bunu düşünüyorum. Kasa sorun sadece. Geri kalan diğer parçalar güzel gibi.

Hocam kasa sorunsa siz alın kasaları değişiriz.

Hazır almak daha mantıklı ama asla ve asla R5 5600 altına düşmeyin sistem değiştireceğim derken performans kaybetmek kadar saçma bir şey olmaz.

Alsam mı almasam mı diye tereddüt ediyorum. Bir nevi kumara giriyor.

Ben sana en mantıklısını söyledim. 1660 Super'i ilana koymakla işe başla derim burada ilk yükselmesi gereken donanım o. RAM'ler zaten bir yere kaçmıyor. Hayır sistemin tabanı kötü olsa eyvallah ama sıvı soğutman var, 5600 var, B450 anakart var, yeterli kasa ve PSU var daha ne istiyorsun?

6700 XT olsun sistemde diye A320 ve 5500 yoluna gidecek halin yok kimse sorsan bunu söyler. 1660 Super'i satınca isteidğini alırsın yerine üzerine ekleyerek.

Ben sana en mantıklısını söyledim. 1660 Super'i ilana koymakla işe başla derim burada ilk yükselmesi gereken donanım o. RAM'ler zaten bir yere kaçmıyor. Hayır sistemin tabanı kötü olsa eyvallah ama sıvı soğutman var, 5600 var, B450 anakart var, yeterli kasa ve PSU var daha ne istiyorsun?

6700 XT olsun sistemde diye A320 ve 5500 yoluna gidecek halin yok kimse sorsan bunu söyler. 1660 Super'i satınca isteidğini alırsın yerine üzerine ekleyerek.
Sağ ol hocam çok teşekkür ederim. ❤️

Alsam mı almasam mı diye tereddüt ediyorum. Bir nevi kumara giriyor.

Hoca ne gerek var kökten satmaya?

Sattığınız paraya 5K koyacaksınız ilk başta ekran kartını satın. 2800₺ gibi bir fiyata gider diye düşünüyorum.

7800₺ para olacak elinizde 2.el 6700XT alsanız ki 4500₺ gibi paralara bulunabiliyor elinizde kalıyor 3300₺ para.

Kalan paraya da gider 32 GB RAM alırsınız 2200₺ gibi fiyatları var elinizdeki RAM'leri 600₺'yhe satsanız, 1700₺ para kalacak her türlü elinizde o parayı da ister elinizde tutarsınız isterseniz de farklı ürünler satın alırsınız.

Sağ ol hocam çok teşekkür ederim. ❤️

Hocam son bir sorum olacak. RX 6700 aldım diyelim. Şu an NVIDIA driver kurulu. AMD driveri kurarken ve NVIDIA driverini kaldırırken bir sorun olur mu?

Hoca ne gerek var kökten satmaya?

Sattığınız paraya 5K koyacaksınız ilk başta ekran kartını satın. 2800₺ gibi bir fiyata gider diye düşünüyorum.

7800₺ para olacak elinizde 2.el 6700XT alsanız ki 4500₺ gibi paralara bulunabiliyor elinizde kalıyor 3300₺ para.

Kalan paraya da gider 32 GB RAM alırsınız 2200₺ gibi fiyatları var elinizdeki RAM'leri 600₺'yhe satsanız, 1700₺ para kalacak her türlü elinizde o parayı da ister elinizde tutarsınız isterseniz de farklı ürünler satın alırsınız.
Hocam ikinci el almayı düşünmüyorum. Piyasa da mining kartı çok var. Bir de pek anlamıyorum. Daha önce hiç ikinci el alışveriş yapmadım.

@kino hocam çok soru soruyorum kusura bakma. 1080P'de darboğaz olur mu? Sipariş geçmeden önce sormak istedim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı