Çözünürlük ney ?İyi günler, sorum şu; 3070 Ti ve R5 5600X bir sistemim var GTA 5'de ve Rust oyununda GPU kullanımım genelde düşük oluyor. Bunun nedeni nedir? Normalde almam gereken FPS değerini alamıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.
1080pÇözünürlük ney ?
Çözünürlük , Oyun içi grafik değerlerinizi arttırarak kullanımıda arttırabilirsiniz diye biliyorum.
Çözünürlük, Oyun içi grafik değerlerinizi arttırarak kullanımıda arttırabilirsiniz diye biliyorum.
DSR ile 2k Yaparsanız baya bir yükselir kullanımı.Şu an Ultra ayarlarda oynuyorum 1080p bir monitördeyim ancak DSR açıp tekrardan bir fotoğraf atacağım.
Nvidia Control Panelinden görüntü kalitelerini arttırmayı deneyebilirsin. 8x 16x falan değerler vardı.Eki Görüntüle 1756780
DSR 2K da %50 FPS değerleri daha stabil ancak neden kullanım oranı bu kadar düşük acaba bilen var mı?
Bunu bilmiyorum ama. RTX3000 serisi 2k için ideal diye biliyorum. FHD de ekran kartına yetişemiyor olabilir işlemci. Ama oran düşük gibi duruyor. Bilmiyorum sizi rahatsız eden sorun ne o önemli bence. Oyun esnasında ne oluyor rahatsız edici ?Peki kullanımın anlık düşmesi darboğazın işareti olabilir mi bir yerden kontrol ettiğimde 5600X 3070 Ti kartına FHD çözünürlükte %18.2 gibi bir darboğaz veriyordu. Bundan dolayı kullanımım anlık 70'den 40'a falan düşebilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.