DarkReader
Kilopat
O zaman kesinlikle iade edin. Bu ekran kartı bu işlemci 1080p' de olur size RTX 3060. %50' den fazlasını geçmez ekran kartı kullanımı.Başkan konuştum biraz önce zorda olsa ikna ettim iade konusunda 1920 1080 kullanicam
O zaman kesinlikle iade edin. Bu ekran kartı bu işlemci 1080p' de olur size RTX 3060. %50' den fazlasını geçmez ekran kartı kullanımı.Başkan konuştum biraz önce zorda olsa ikna ettim iade konusunda 1920 1080 kullanicam
Hocam benim yuksektoplama amacım bidaha böyle bi sistemi zor toplayacak olmam hani almisken yüksek alayım ilerde monitör felan alırım düşüncesindeyim o yüzden limitimin alabildigince yüksek toplamaya çalışıyorum ayrıca şuan elimde MSI rx480 ve i7 6700k li bir kasa var onuda yayin kasası olarak kullanmayı düşünüyorum.O zaman kesinlikle iade edin. Bu ekran kartı bu işlemci 1080p' de olur size RTX 3060. %50' den fazlasını geçmez ekran kartı kullanımı.
Hocam merhabalar incehesaptan aradılar biraz önce anakart, PSU, ve kasa tercihini uyumsuzluktan dolayi değiştirebileceklerini söylediler. Bana ince hesaptan daha önceki sistemime uygun olarak kasa PSU ve anakart önerebilir misiniz. Sıvı soğutucuyu da galahad la değiştiricem bu aradaHocam 3070 Ti' da yeterli 2K oyunculuk için isterseniz 3080 ya da RX 6800 XT bekleyin ama. Daha üstü gereksiz. Ucuz olursa RX 6900 XT bakılabilir belki ama zor bu bütçede. En ideal kart 3080 Ti.
Özelleştirme dışında seçilebilir mi?Hocam merhabalar incehesaptan aradılar biraz önce anakart, PSU, ve kasa tercihini uyumsuzluktan dolayi değiştirebileceklerini söylediler. Bana ince hesaptan daha önceki sistemime uygun olarak kasa PSU ve anakart önerebilir misiniz. Sıvı soğutucuyu da galahad la değiştiricem bu arada.
EvetÖzelleştirme dışında seçilebilir mi?
Ram ekrankarti SSD işlemci sabit kalıcak soğutucu galahad olucak. Geri kalan anakart PSU ve kasa tercihe acik M2 SSD mevcut evde çünkü onu takicam geldiginde
Çok tşk ederim monitör dışında herşey içinize sindimi acaba kasa hakkında![]()
MSI B550-A PRO AMD B550 Soket AM4 DDR4 4400(OC)Mhz ATX Gaming (Oyuncu) Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
XPG Core Reactor 850G-BKCEU 850W 80 Plus Gold 120mm Full Modüler Power Supply - incehesap.com
Ama QHD monitör şart en yakın zamanda değiştirin. 1080p' de iş görmez bu sistem. Aşırı darboğaz olur. İşlemci besleyemeyecek.![]()
Corsair 4000D AirFlow CC-9011200-WW USB 3.1 Temperli Cam Siyah ATX Mid-Tower Gaming (Oyuncu) Kasa - incehesap.com
Evet, biraz işlemci düşük kaldı ama.Çok tşk ederim monitör dışında herşey içinize sindimi acaba kasa hakkında![]()
Keşke vermeseydiniz. Ekran kartı yüksek tutulacak diye diğer parçalardan kısılmış. PSU çöp, anakart giriş seviyesi. Bunların haricinde 5600X kötü bir işlemci değil, ama 6900XT gibi canavar bir karta göre düşük kalmış.Maddi durumumdan dolayı bunu sipariş vermek zorunda kaldım. Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar. İleride ona göre bir yön çizebilirim.
(Xpg nin 1tb 3500 3000 M2 ssdsi var bende geldiğinde direk onu takacagim)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.