R5 5600X sistem toplama

Bütçe
25000
O zaman kesinlikle iade edin. Bu ekran kartı bu işlemci 1080p' de olur size RTX 3060. %50' den fazlasını geçmez ekran kartı kullanımı.
Hocam benim yuksektoplama amacım bidaha böyle bi sistemi zor toplayacak olmam hani almisken yüksek alayım ilerde monitör felan alırım düşüncesindeyim o yüzden limitimin alabildigince yüksek toplamaya çalışıyorum ayrıca şuan elimde MSI rx480 ve i7 6700k li bir kasa var onuda yayin kasası olarak kullanmayı düşünüyorum.

Hocam 3070 Ti' da yeterli 2K oyunculuk için isterseniz 3080 ya da RX 6800 XT bekleyin ama. Daha üstü gereksiz. Ucuz olursa RX 6900 XT bakılabilir belki ama zor bu bütçede. En ideal kart 3080 Ti.

Hocam 3070 Ti' da yeterli 2K oyunculuk için isterseniz 3080 ya da RX 6800 XT bekleyin ama. Daha üstü gereksiz. Ucuz olursa RX 6900 XT bakılabilir belki ama zor bu bütçede. En ideal kart 3080 Ti.
Hocam merhabalar incehesaptan aradılar biraz önce anakart, PSU, ve kasa tercihini uyumsuzluktan dolayi değiştirebileceklerini söylediler. Bana ince hesaptan daha önceki sistemime uygun olarak kasa PSU ve anakart önerebilir misiniz. Sıvı soğutucuyu da galahad la değiştiricem bu arada

Hocam merhabalar incehesaptan aradılar biraz önce anakart, PSU, ve kasa tercihini uyumsuzluktan dolayi değiştirebileceklerini söylediler. Bana ince hesaptan daha önceki sistemime uygun olarak kasa PSU ve anakart önerebilir misiniz. Sıvı soğutucuyu da galahad la değiştiricem bu arada.
Özelleştirme dışında seçilebilir mi?

Ama QHD monitör şart en yakın zamanda değiştirin. 1080p' de iş görmez bu sistem. Aşırı darboğaz olur. İşlemci besleyemeyecek.
Bana kalırsa daha düzgün RTX 3080' li bi' şey alın. Zaten fark en fazla 10-15 FPS.

Ama QHD monitör şart en yakın zamanda değiştirin. 1080p' de iş görmez bu sistem. Aşırı darboğaz olur. İşlemci besleyemeyecek.
Çok tşk ederim monitör dışında herşey içinize sindimi acaba kasa hakkında :)

Maddi durumumdan dolayı bunu sipariş vermek zorunda kaldım. Yorum ve eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar. İleride ona göre bir yön çizebilirim.
(Xpg nin 1tb 3500 3000 M2 ssdsi var bende geldiğinde direk onu takacagim)
Keşke vermeseydiniz. Ekran kartı yüksek tutulacak diye diğer parçalardan kısılmış. PSU çöp, anakart giriş seviyesi. Bunların haricinde 5600X kötü bir işlemci değil, ama 6900XT gibi canavar bir karta göre düşük kalmış.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı