R7 2700X GTX 1070 sistem toplama

Ganazs

Hectopat
Daha fazla  
Black Friday zamanında aşağıdaki gibi bir sistem topladım 1-2 parça harici diğer tüm parçalar sorunsuz ulaştı. Sizden ricam aşağıdaki parçaların uyumluluğunu kontrol edebilir misiniz? Eğer bir uyumsuzluk sorunu var ise 14 gün geçmeden iade edebilirim.

İşlemci: AMD Ryzen 7 2700X
Ekran Kartı: ASUS DUAL GeForce GTX 1070 OC
RAM: Corsair Vengeance 2x8 GB 3200 MHz RAM
Anakart: Asus Prime B450-PLUS AMD B450
Kasa: Phanteks Eclipse P300
PSU: FSP HD700 Hydro 700W 80+ BRONZE

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende yeni bir sistem topladım ve benimde forumdaki arkadaşlar kadar bilgiye sahip değilim ama bana işlemci, anakart ve ekran kartı seçenekleri garip geldi. Uyumsuz olarak değilde işlemci üst seviye, anakart orta altı ve ekran kartı orta üstü segmentlerde yer alıyor bildiğim kadarıyla. Yani illa bu işlemciyi kullanmak istiyorsanız b değilde z tercih etseniz daha mantıklı olabilir. Aksine işlemciyi 2600 yada 2600x olarak güncelleyip oyun için topluyorsanız ekran kartı bir tık artırılabilir. Ama buradaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. Yanlış düşünüyorsam arkadaşlar düzeltecektir.

asdasd
Bende yeni bir sistem topladım ve benimde forumdaki arkadaşlar kadar bilgiye sahip değilim ama bana işlemci, anakart ve ekran kartı seçenekleri garip geldi. Uyumsuz olarak değilde işlemci üst seviye, anakart orta altı ve ekran kartı orta üstü segmentlerde yer alıyor bildiğim kadarıyla. Yani illa bu işlemciyi kullanmak istiyorsanız b değilde z tercih etseniz daha mantıklı olabilir. Aksine işlemciyi 2600 yada 2600x olarak güncelleyip oyun için topluyorsanız ekran kartı bir tık artırılabilir. Ama buradaki arkadaşlar daha iyi yardımcı olacaktır. Yanlış düşünüyorsam arkadaşlar düzeltecektir.

Açıkcası ilk başta tabikide tercihim GTX 1080 ve X470 idi fakat çoklu işlemlerde kullanacağım için işlemciye ağırlık vermek istedim. Anakart konusunda ise B450 ile X470 arasındaki en büyük fark overclock ile alakalı diye biliyorum, overclock ile pek fazla işim olmadığından dolayı bu anakartı tercih ettim. Bütçe de bir diğer etken :)

Bu arada sizin topladığınız sistemi de merak ettim açıkcası.

Benim sistem biraz daha makul sizin sisteme göre :)
Ryzen 5 2600
Asus TUF B450
8x2 Gskill 3000 mhz ram
Toshiba 240 Gb SSD
1 TB WD Blue HD
Cooler Master 700 Watt Psu
Phanteks P350x Kasa + 2 fan
Ekran kartı ise 1070 Ti düşünüyorum ikinci el henüz daha almadım.

Benim sistem biraz daha makul sizin sisteme göre :)
Ryzen 5 2600
Asus TUF B450
8x2 Gskill 3000 mhz ram
Toshiba 240 Gb SSD
1 TB WD Blue HD
Cooler Master 700 Watt Psu
Phanteks P350x Kasa + 2 fan
Ekran kartı ise 1070 Ti düşünüyorum ikinci el henüz daha almadım.

Karşılaştırma yapmak için istemedim yanlış anlamayın lütfen. Bu iş tamamen ihtiyaç ve bütçe ile alakalı. Güle güle kullanın :)

Yok sistem benim için çok bile büyük ihtimal beş yıl kullanırım bu sistemi. Bütçem daha fazla olsada bu sistemi toplardım büyük ihtimal. İkimizede hayırlı olsun ağız tadıyla kullanmak nasip olsun.

Yok sistem benim için çok bile büyük ihtimal beş yıl kullanırım bu sistemi. Bütçem daha fazla olsada bu sistemi toplardım büyük ihtimal. İkimizede hayırlı olsun ağız tadıyla kullanmak nasip olsun.
1070Ti ile 1070arasında evet fark var ama 1070 ileride upgrade yapılabilir ama 2600x yükseltmek zor olur. Bu arada 2.el 1070 Ti satıyorum Ankara içi makul fiyat ilgileniyorsan imzamdaki linkten inceleyebilirsin 1 ay kullandım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı