R7 2700X ve GTX 1070 Ti Sistem Toplama

@199688
@Msevket44

Saygıdeğer insanlar merhaba, aklıma bir şey takıldı da onu sormak için etiketledim. Ben internete kablosuz olarak bağlanıyorum. Sıkıntı olmaz dimi? Yani ethernet kullanamam zorunluluktan dolayı. Anakart da WI-FI özelliği mevcut mu?

@199688
@Msevket44

Saygıdeğer insanlar merhaba, aklıma bir şey takıldı da onu sormak için etiketledim. Ben internete kablosuz olarak bağlanıyorum. Sıkıntı olmaz dimi? Yani ethernet kullanamam zorunluluktan dolayı. Anakart da WI-FI özelliği mevcut mu?
Çoğu giriş ve orta seviyedeki anakartlarda yok ancak üst düzey anakartlarda dahili Wifi ve Bluetooth var. Alacağınız anakartta var mı bilmiyorum araştırdım ancak bir farklı modellerine denk geldim olanlarda. Belki bilenler yardımcı olur.

Çoğu giriş ve orta seviyedeki anakartlarda yok ancak üst düzey anakartlarda dahili Wifi ve Bluetooth var. Alacağınız anakartta var mı bilmiyorum araştırdım ancak bir farklı modellerine denk geldim olanlarda. Belki bilenler yardımcı olur.
Alacağım anakartta Wİ-Fİ özelliği yok. Bu sorunu nasıl çözeceğiz? Bir fikriniz var mı?
Arkadaşlar selamlar ilk parçamı satın aldım. Vatan Bilgisayar'dan KDV indirimi ile birlikte, 3700 TL'ye aldım. Kol da hediyesi.
Biri gitti 8'i kaldı. :D
@Msevket44 @Silinen üye @199688
Screenshot_4.png

Vatan Bilgisayar'dan; Ryzen 2600x 1573 TL'ye, MSI x470 Pro Carbon AC 1433 TL'ye, Crucial ayrı ayrı birer tane 8GB 3000 MHZ RAM alındı. Ve son olarak ise Samsung Evo 970 250 GB SSD alındı. Toplam 5000 TL'ye alındı.
Samsung 24.5" LS25HG50FQMXUF 1MS/144Hz FreeSync Gaming Monitör - Vatan Bilgisayar
----
Hocam yukarıdaki linkteki monitör nasıl sizce? @xenor. @Msevket44 @199688

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı