R7 3800X X570-F sisteme Hackintosh kurulumu

Sorun hala devam ediyor, sanırım artık vazgeçsem daha iyi olur. Saatlerce türkçe ve yabancı kaynaklı forumlarda gördüğüm tüm yöntemleri denedim ama sonuç alamadım. Şimdiye kadar ki destekleriniz için çok teşekkür ederim. Güzel günler dilerim.
 
Hemen vazgeçmeye gerek yok, biraz daha araştıracağım.
Buradan Hackintool'u indirip USB'ye atın ve macOS'te açın. Sonrasında yama sekmesine gelin ve sadece PCI Aygıtlarını tikleyip tekrar sağdaki yama sekmesine gelin, sonra aşağıdaki yama oluştura basıp üstten dosyaya basıp dışa aktara basın ve .plist olanı seçip o .plist dosyasını yükleyip buraya gönderin.
 
Son düzenleme:
Dostum yardımların için çok teşekkür ederim ama ben windows'a geri dönüş yaptım. Tekrardan çok teşekkür ederim uğraştırdığım için kusura bakma tekrardan teşekkür ederim
 
Teşekkür ederim, tekrar kurmak istersem dediğiniz gibi bu konu altından destek isterim. Tüm desteklerinize teşekkür ederim.
Peki, bir gün tekrar kurmak isterseniz internet konusunda bu konudan devam edebiliriz.

Hocam tekrardan merhaba, birazdan sistemimdeki tüm yedekler tamamlanacak ve tekrardan Hackintosh kurulumuna başlayacağım. Uzunca araştırma yaptım bakabildiğim tüm makalelere baktım, ve anakartımdaki Ethernet bağdaştırıcısının macOS Monterey ile uyumlu olmadığını gördüm, Big Sur uyumlu olarak gözüküyor, şimdi Big Sur kurmak için hazırlanacağım bu konuda destek sağlayabilirseniz çok mutlu olurum. Öte yandan mimari endüstriyel modelleme ve grafik tasarım üzerine çalıştığım için kuracağım Big Sur sürümü beni kaç yıl idare edebilir fikirlerinizi ve desteklerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
@tristessehivernale hocam benimle aynı anakartı kullanan ve yine monterey kullanmaya çalışan birisinde yine ethernet sorunu oldu ve sizin önerileriniz ile sistemini big sur'a düşürüp yayınladığınız kext ile arkadaşın sorunu çözülmüştü sizinde ekstra olarak yapabileceğiniz bir katkı var ise sizinde desteklerinizi bekliyorum.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı