Oyun konusunu yeteri kadar açıkladım. Ve cidden abartmadım. Oyun vs. bir kenara, aynı olsalar bile şu anki fiyatın değerlendirilmesi görüşündeyim. Bir daha 5.000TL'ye yakın zamanda görebileceğimizi sanmıyorum. O yüzden yazılanları performans konusu olarak görmeyin. Fırsat olarak görebilirsiniz. Sahibinden üzerinden 5.000 TL'ye ikinci elleri satılıyor şu an... Bu bile anlatmak istediğimin özeti. Diğer alışveriş sitelerinden söz etmiyorum bile. Uçuk fiyatlar söz konusu. Gerçekten güzel bir fırsat.
@balikeat İşlemci bugün bana geldi. Gelmez olsaydı daha iyiydi. Resmen üstünde tepinmişler. Kargo firmanısısın mı, İtopya'nın işi mi bilemiyorum. Kutuyu açınca iade almadıkları için kendilerini aradım ve çektiğim video, resimleri attım. İyi ki içime doğar gibi kanıt olarak kargo paketini açarken video kaydına almışım.
Sakın kargo paketini kayda almadan açmayın. Şimdi kendilerinden kutuyu açmak için onay bekliyorum. İşlemci sağlam gözüküyor. Onay bekleme sebebim kutuyu açarım ve işlemci bozuk çıkarsa, hemen iade gerçekleşmesini sağlamak. Kutuyu açınca iade almadıklarını bildiğim için işimi sağlama aldım. Onay vermezlerse, gerisin geriye iade edip yeniden alacağım.