R7 5800x3D alınır mı?

Tamam da mantıken yine aynı paraya gelmeyecek mi 4080? Performans farkı zaten aşırı derecede yok 5800x3D ile 7600 arasında, asıl konu daha ileriye dönük bir yatırım olması.

İyi bir yere değindiniz şöyle ki iyi bir kulaklık/ses kartı alacağım biraz da oraya gidecek bütçe o yüzden bu şekilde düşündüm. Yani kulaklık 2 tane alacağım birisi kulak içi diğeri ise dt 990 Pro tarzı olacak. E bu dt yi beslemek içinde DAC almam lazım ortalama da 8K falan toplam oraya gidecek.

Son düzenleme:
Cuma gecesi indirimlerinde bazen indirime giriyor bir bakın cuma günü.
Ek olarak fiyatların ne olacağı belli değil malum. Piyasayı takip etmek lazım.

Cuma gecesi indirimlerinde bazen indirime giriyor bir bakın cuma günü.
Ek olarak fiyatların ne olacağı belli değil malum. Piyasayı takip etmek lazım.

Piyasayı 2 haftadır takip ediyorum ve her gün zamlanıyor :( hatta seçim öncesi falan sabit fiyattaydı seçimden 3 gün önce bir anda zamlanmaya başladı.

Sıfır alacaksan kesinlikle am5 al.

Sıfır alacaksan kesinlikle AM5 al.

O konuyu daha öncesinde okumuştum gayet açıklayıcı yazmışsınız fakat sıfırdan geçmiyorum o yüzden 5800x3D tercihim oldu.

O konuyu daha öncesinde okumuştum gayet açıklayıcı yazmışsınız fakat sıfırdan geçmiyorum o yüzden 5800x3D tercihim oldu.

Konudaki mesajların bazılarını okuyup sıfır alacağını sandığım için attım.
Aslında bir bakarsan AM5 anakart ve işlemci 9K tutuyor geriye DDR5 RAM'ler kalıyor hazır seçimlerde gelecek fiyatlar artacak elindeki parçaları daha yüksek fiyatlara satabilirsin ama uğraşamam dersen alabilirsin güzel işlemcidir uzun süre götürür 👍

Konudaki mesajların bazılarını okuyup sıfır alacağını sandığım için attım.
Aslında bir bakarsan AM5 anakart ve işlemci 9K tutuyor geriye DDR5 RAM'ler kalıyor hazır seçimlerde gelecek fiyatlar artacak elindeki parçaları daha yüksek fiyatlara satabilirsin ama uğraşamam dersen alabilirsin güzel işlemcidir uzun süre götürür 👍

Sizin dediğinizi yapsam daha performanslı olur farkındayım fakat öncesinde de belirttiğim gibi yüksek performanslı kulaklık ve ses kartı alacağım için es geçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı