R7 5800x3D işlemci 3.4 GHz'de kalıyor

Rous

Hectopat
Ryzen 5 5600X'ten Ryzen 7 5800x3D'ye gectim ama bir suru sorunla karsilastim. TPM 2.0 falan onlari cozdum fakat benim islemcim 3.4 GHz'de kalıyor. Hiç hareket etmiyor. Dediginiz BIOS'taki sorunu cozmeye calistim. All cores'ta o yer Auto'da falan hatta kendim Auto'dan çıkarıp 4.5 GHz'ye almayi bile denedim. BIOS'ta 4.5 GHz gozukuyor fakat islemci gorev yoneticisinde surekli 3.4 de kalıyor. Ne yapmaliyim? Guc secenekleri de yuksek modda.

Görev Yöneticisi buga girmiş olabilir.

Ryzen 5 5600X'ten Ryzen 7 5800x3D'ye gectim ama bir suru sorunla karsilastim. TPM 2.0 falan onlari cozdum fakat benim islemcim 3.4 GHz'de kalıyor. Hiç hareket etmiyor. Dediginiz BIOS'taki sorunu cozmeye calistim. All Cores'ta o yer Auto'da falan hatta kendim Auto'dan çıkarıp 4.5 GHz'ye almayi bile denedim. BIOS'ta 4.5 GHz gozukuyor fakat islemci gorev yoneticisinde surekli 3.4 de kalıyor. Ne yapmaliyim? Guc secenekleri de yuksek modda.

Bende de aynı sorun var. İşlemcimin alacağı minimum hız 3.4 ve maximum hız 4.5GHz olmasına rağmen hala 3.6GHz'de gözüküyor. Oysa bende senin gibi BIOS'tan sabitlemeye çalıştım. Ama 3.6'nın üstüne çıkmıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı