R9 280 ve FX 4100

• Konuyu başlatan ksn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1
  • Görüntüleme 629

ksn

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Benim sizlere danismak istedigim bir sorunum var. Daha dogrusu aklimda bazi soru isaretleri var. Sistem donanimindan pek anlamiyorum. Sizlerden ricam bu isi iyi bilen ve arastiran arkadaslardan yorumumun altina not duserlerse cok sevinirim. Sorum sudur arkadaslar. Bende amd r9 280 ekran karti var ve islemcim amd fx 4100 3.6 zambezi islemci var. Oyuna girdigim ilk anlarda takilmalar yasiyorum. Yaklasik 10sn kadar. Sonra normale donuyor acaba bu islemci darbogazmi yapiyor sizce? Ve birde bu r9 280 ekran karti icin en uygun islemci hangisidir? Buccem kisitli arkadaslar ne cok guclu olsun ne cok kotu orta yollu bisey olsun. Ekran kartiyla guzel bir performans alayim yeter bana en cok fsp oyunlari oynuyorum. Cal of duty advanced,ghost vs. Ve sistem bilgilerim su sekildedir:
  • Asrock 990 fx xreme3 ana kart
  • Cooller master 80 plus bronz 700 watt psu
  • Amd fx r9 280 ekran karti
  • Amd fx 4100 3.6 zambezi islemci
  • 10 gb 1600mhz ram bellek
  • 120gb ssd
  • 500gb hdd
Ve birde bu islemcinin calisma hizi ayari varmi acaba biosda? RAM'lerim suan 1333mhzde calismaktadir. Şimdiden cevap veren arkadaslara tesekkur ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı