R9 280X sistemde oyunlarda takılma sorunu

• Konuyu başlatan tonyjaa321
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 304
  • Görüntüleme 24.156
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
T

tonyjaa321

Ziyaretçi
  • AMD FX 8370E işlemci.
  • 8 GB ram.
  • Windows 7.
  • R9 280X kart.
  • Msi 970a g46 ana kart.
Neredeyse her oyunda takılma var. Özellikle grafikleri iyi olan witcher 3, batman arkham knight, GTA V, Watch Dogs, BF4 gibi oyunlarda çok oluyor. Msi afterburner ile baktım derece 60 civarında ama Gpu kullanımı yükselip düşüyor yükselip düşüyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Hocam haklısınız ama denesek sorunun nerede olduğu açığa çıkacak
Siz de haklısınız kardeşim
O zaman hazır siz demişken bayram kardeşimize söyliyelim farklı ve sağlam bir HDD ile denemesini
Teşekkürler ilgilinize sağ olun var olun. Adam kaç aydır çabalıyor, yardım etmek boynumuzun borcudur.

Şuanda çalışıyorum akşam eve gidince denerim hepsini, Yarın evdeyim yarın baya uğraşırız.

Hocam baya hummalı bir çalışma içerisindesiniz kolay gelsin önce Şöyle yapsak başka bir yerden 1 HDD bulma imkanımız var mı hemen bir sistem kurup onunla denerdik bana sorun HDD'de gibi geliyorda.
HDD bulma imkanım yok maalesef.

Yarın zamanını tamamen bana ayır. İyice deneyelim bir hey şeyi
Bu gece de ilerleriz. Aklımda bir kaç şey var.

arkadaşlar aranıza giriyorum özür dilerim ancak olaya başka bir yaklaşım getirmek şart gibi geldi bana uzunca bir süredir konuyu takip ediyorum sizlere 2 tane soru soracağım ve arkasından sorularla alakası olmayan cevaplar vereceğim umarım sonucu sizi doğru yola yöneltir

para mı daha önemli yoksa akıl sağlığı mı ? bunca zamandır bilgisayarını kullanamıyorsun sence bu sıkıntılara değer mi ?..

ucuz anakart eşittir bitmek bilmeyen dertler uykusuz geceler ve asla stabilize çalışmayan bir bilgisayar demektir hele ki bazı sorunları tüm platformlarda kabul edilen amd sistemlerde ucuz anakart hepten başa bela oluyor
sevgili yönetici Murat5038 size ilk başlarda olayın özünü söylemiş zaten hiç vakit kaybetmeden bilgisayarınıza yeni bir disk ile birlikte temiz sistem kurun sürücüleri üreticilerin en son sürümleri ile temiz bir şekilde kurun bu da olmaz sa anakartınıza veda edin o tatlı canınızı hiç üzmeyin ve birdaha sistem toplarken anakartınıza birazcık daha fazla bütçe ayırın

Kardeşim dediğin her şeyi söyledim zaten. Aynı şekilde Sayın Murat5038 kardeşimde engin bilgisiyle yönlendirdi.
Bazı arkadaşların ulaşamayacağı şeyler olabilir. Bizde sorunu hafifletme, azaltma kısmında ilerlemeye çalışıyoruz.
Sistem 2.el kardeşim. Arkadaş yapmamış seçimleri. Anakart konusunda noksanlık olduğunu biliyoruz zaten.
Bir daha yorum yazarken konuyu lütfen detaylı oku kardeşim.
Sağ ol var ol yardımın için.
Ayrıca benim de denemesini isteğim yol HDD değiştirip denemesi ancak söyliyim sorun HDD çıkmama ihtimalide mevcut. Hemen kolaya kaçmayalım lütfen.

Sevgili AMDPOWER söylediklerine itirazım yok evet haklısın kolayına kaçıyorum ancak söze başlarken belirttim hiç bir şey akıl sağlığından daha önemli değil 1 aydır bu kadar uğraş sonuç vermiyorsa hayatın başka alanlarından kesintilere gidip bu masraf yapılmalı. zaten kısacık ve tekrarı olmayan bu hayatın tadını çıkarmak varken niye bu kadar uğraşın içerisine girilsin ki arkadaşımıza da yazık benim esas vurgu yapmak istediğim bundan ibaret saygılar mutlu technopatlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tonyjaa321, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…