R9 280X Sistem oyunlarda takılma sorunu

Tony Jaa

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
@Persistent Bu gün haber geldi vatandan ilk önce Windows 7 atmamız lazım dedi. 30 TL karşılığında tamam atın dedim testi etmişler hiç bir takılma kasma yok diyorlar FC4 ultra'da 50 FPS diyor adam Assassin's creed rogue 65 FPS diyor ama bu iki oyunda bende kasıyordu takılıyordu kasa akşam gelecek bakalım bende durum ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük demiş ama hiç bir yardım açıklamasında bulunmamış. Onlarda olmayan sende olan bir elektrik farkı iki monitör farkı var.
Sen sormadın mı adamlara sizde çalışıyorda bende niye çalışmıyor diye ?
Kasa ve monitör kablolarını çok detaylı bir incelesene. Kablosuz götürdün değil mi kasayı, adamlar kendi kablosunu taktı ?
Elektrik, Kablo veya monitör diye düşünüyorum.
Kasa kablolarını iyi incele. Gerekirse hepsini tak çıkar, aynı şekilde monitördekinide.

Düşük demiş ama hiç bir yardım açıklamasında bulunmamış. Onlarda olmayan sende olan bir elektrik farkı iki monitör farkı var.
Sen sormadın mı adamlara sizde çalışıyorda bende niye çalışmıyor diye ?
Kasa ve monitör kablolarını çok detaylı bir incelesene. Kablosuz götürdün değil mi kasayı, adamlar kendi kablosunu taktı ?
Elektrik, Kablo veya monitör diye düşünüyorum.
Kasa kablolarını iyi incele. Gerekirse hepsini tak çıkar, aynı şekilde monitördekinide.
Sordum ilginç diyor adam. Kablolar benim değil evde kablo var denedim onu ancak hala aynı. Kablolar doğru şekilde takılı adama whatsapp'tan yazdım çarşamba yine götüreceğim kasayı.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı