R9 280X Sistem oyunlarda takılma sorunu

Tony Jaa

Megapat
Makaleler
8
Daha fazla  
@Persistent Bu gün haber geldi vatandan ilk önce Windows 7 atmamız lazım dedi. 30 TL karşılığında tamam atın dedim testi etmişler hiç bir takılma kasma yok diyorlar FC4 ultra'da 50 FPS diyor adam Assassin's creed rogue 65 FPS diyor ama bu iki oyunda bende kasıyordu takılıyordu kasa akşam gelecek bakalım bende durum ne olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar götür bakalım. İnşallah artık çözülür. Adamlar çözmeden yakalarından ayrılma. Para filan da verme tam iş bitmeden. Windows için para vermen gereksiz olmuş.
Adam bir de evde baksın aslında. Onuda söyle.

Tekrar götür bakalım. İnşallah artık çözülür. Adamlar çözmeden yakalarından ayrılma. Para filan da verme tam iş bitmeden. Windows için para vermen gereksiz olmuş.
Adam bir de evde baksın aslında. Onuda söyle.
Eğer düzelmez ise %100 elektrikten demektir mecbur satacağım artık.

Vatanda ki adam burda sorun yok diyor ama ben middle earth shadow of mordor kurdum vermeden önce bende kasıyordu onda biraz kasıyormuş ama bende çok kasıyor ne yapmalıyım?

@Persistent kasa geldi sorun düzelmedi onlarda sorun yokmuş ama bende hala devam ediyor sorun.

Eğer düzelmez ise %100 elektrikten demektir mecbur satacağım artık.

Vatanda ki adam burda sorun yok diyor ama ben middle earth shadow of mordor kurdum vermeden önce bende kasıyordu onda biraz kasıyormuş ama bende çok kasıyor ne yapmalıyım?

@Persistent kasa geldi sorun düzelmedi onlarda sorun yokmuş ama bende hala devam ediyor sorun.
Yeni gördüm kardeşim. Sorun o zaman elektrikten. Bir elektrikçi çağır dicem adamı öplerler hemen =). Böyle bir zamanda nasıl sorun prizlerden ve evin elektrik sisteminden kaynaklanır aklım almıyor.
Satmakla ne sorun çözülcek ki ? Sorun senin evde. Ya bir eve çağır adamı. Veya herhangi birini, işten anlayan. Bir evde baksın.

Yeni gördüm kardeşim. Sorun o zaman elektrikten. Bir elektrikçi çağır dicem adamı öplerler hemen =). Böyle bir zamanda nasıl sorun prizlerden ve evin elektrik sisteminden kaynaklanır aklım almıyor.
Satmakla ne sorun çözülcek ki ? Sorun senin evde. Ya bir eve çağır adamı. Veya herhangi birini, işten anlayan. Bir evde baksın.
Yok ya onlara gerek yok uğraşmıyorum artık böyle idare edeceğim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı