R9 285 mi Gtx 960 mı almalıyım ?

R9 285 güç kaynağıma sorun cıkartır mı ? ( 500 watt 80+ bronz sertifikalı ama +12 volt kanalından 384 volt veriyor. )

GTx 960 düşünüyorsan bunu kaçırma derim ; [Satılık] Evga GTX 960 SuperSC ACX 2.0 | Technopat Sosyal arkadaş ile herhangi bir bağım yok reklam yapmış gibi olmayayım. Sadece fiyat uygun diye öneriyorum bunu.
Hocam hepsiburada.com'da şuan galax gtx 960 697 tl arada 47 tl oynuyor fakat o arkadaş nakit istiyordur. Ben ise taksit ile alacağım ama gene de teşekkürler.

Bence GTX 960 alın PSU'nuz biraz güçsüz bence hiç riske girmeyin.
Youtube de bir arkadaş fx 8320 ve r9 285 ile test yapmış , videosunun altına kaç watt güç kaynağı kullandığını sordum. 500 watt +12 volt çıkışından 360 watt veren bir güç kaynağı kullandığını yazdı. Overclok yapamıyormuş ama bende düşünmüyorum overclok yapmayı fakat 960 alırsam sanırım çok rahat overclok yapabilirim.
video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam hepsiburada.com'da şuan galax gtx 960 697 tl arada 47 tl oynuyor fakat o arkadaş nakit istiyordur. Ben ise taksit ile alacağım ama gene de teşekkürler.

Youtube de bir arkadaş fx 8320 ve r9 285 ile test yapmış , videosunun altına kaç watt güç kaynağı kullandığını sordum. 500 watt +12 volt çıkışından 360 watt veren bir güç kaynağı kullandığını yazdı. Overclok yapamıyormuş ama bende düşünmüyorum overclok yapmayı fakat 960 alırsam sanırım çok rahat overclok yapabilirim.
video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Size tavsiyem Galax almayın ekran kartını her sene değişmeyecekseniz eğer kaliteli bir marka olsunki aldığınıza pişman etmesin o yüzden MSİ, ASUS veya EVGA almanızı tavsiye ediyorum.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı