R9 380 4GB AMD GPU'lar doğuştan sorunlu mu?

tcturgut

Hectopat
Daha fazla  
Resimde görüldüğü gibi sistem boşta çalışıyor olmasına rağmen GPU mümkün olan en yüksek hızlarda çalışıyor. OC moda alsam çalışma hızı yükseliyor ve grafik değerleri de son hıza çıkıyor. Manual olarak frekansları düşürmek istersem buna izin vermiyor. Yorumlarınızı bekliyorum...

Adsız.jpg

Bazende bu şekilde saçmalıyor...

1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir yerde okumuştum yeni Crimson sürücüleri daha tam stabil olmadığından bazı ekran kartlarında sorun vermiş. Yani sorun sürücü kaynaklı olabilir. Crimson sürücü varsa komple silip yerine Catalyst kurup tekrar bak bakalım.
Çok sağ olun dediğiniz gibiymiş Amd radeon ayarlarını kaldırdım ekran kartım eski performansı ve kararlılığıyla sorunsuz bir şekilde çalışıyor. AMD nasıl böyle sorunlu bir yazılım yapar aklım almıyor,perişan etti bizi...inşallah başkalarına da bu çözüm yardımcı olur.özellikle performans sorunu yaşayanlar çok fazla.söylediniz yazılımları kaldırırlarsa kesinlikle yüksek FPS alacaklardır...
Selamlar bende tcturgut nickli arkadaşın konu başında attığı 2 screenshot ve belirttiği konu hakkında sorun yaşıyorum GTA 5'de önceden 70 FPS alırken şimdi 35 FPS alıyorum. Yarın bende yüklü olan crimson driverı silip catalyst yüklemek istiyorum ancak catalyst driver nerden bulabilirim? Ayrıca GPU Tweak 2 programınıda kaldırmalı mıyım? Sistemim 1 aylık ve sadece 1 haftadır bu sorunu yaşıyorum. Önceden her şey normaldi. Hortlatmak gibi olmasın ama gerçekten yardıma ihtiyacım var.

Resimde görüldüğü gibi sistem boşta çalışıyor olmasına rağmen GPU mümkün olan en yüksek hızlarda çalışıyor. OC moda alsam çalışma hızı yükseliyor ve grafik değerleri de son hıza çıkıyor. Manual olarak frekansları düşürmek istersem buna izin vermiyor. Yorumlarınızı bekliyorum...

Eki Görüntüle 129987

Bazende bu şekilde saçmalıyor...

Eki Görüntüle 129997
Bendede şuan aynı problem var yanlız virüs taraması yaptım kart servise gitti geldi ama duzelmiyor yazilimdan dolayı olabilirmi şuan ne kullanıyorsunuz catalyst mi yoksa crimson mu?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı