Merhaba arkadaşlar. R9 380 ekran kartım var. Bütün oyunlarda FPS 100 ve üstü iken sorun yok fakat 99.9 ve altı olunca ekranda kırılma ve kasma hissiyatı oluşuyor. İşin garip yanı FPS 60 iken kırılma ve kasma hissiyatı yok fakat 61-99.9 arası FPS alınca kırılma ve kasma hissiyatı oluşuyor. Bunun sebebi nedir ? Monitör mü yoksa ekran kartı mı ?
MSI R9 380 Gaming 2G modelini kullanıyorum. Airrivals 1600*1200 yüksek ayarında oynarken FPS 33 civarı olmasına rağmen ben de takılmalar yaşıyorum. Anlam verebilmiş değilim.
MSI R9 380 Gaming 2G modelini kullanıyorum. Airrivals 1600*1200 yüksek ayarında oynarken FPS 33 civarı olmasına rağmen ben de takılmalar yaşıyorum. Anlam verebilmiş değilim.
Tepki süresinden kaynaklı olsa 60'dan sonra tüm FPS'lerde öyle yapar fakat çok garip şekilde 100 ve üstü FPS'de sorun yok yağ gibi akıyor fakat 61-99.9 arası dediğim olay oluyor.
Yırtılmalar fazla FPS değerinden kaynaklanır bildiğim kadarıyla, Vsync açınca da fare hissi bozuluyor diyorsun, ya ayarları düşür sürekli 100 FPS üzerinde kal yada ultrada 45-60 arası FPS alacak şekilde ayarla başka çözüm yolu yok gibi.
Yırtılmalar fazla FPS değerinden kaynaklanır bildiğim kadarıyla, Vsync açınca da fare hissi bozuluyor diyorsun, ya ayarları düşür sürekli 100 FPS üzerinde kal yada ultrada 45-60 arası FPS alacak şekilde ayarla başka çözüm yolu yok gibi.