R9 380 kasma sorunu

Black_Ang3l

Hectopat
Daha fazla  
Bunun gibi birçok konu var forumda.

R9 380'ten GTX 960'a kaymaya başladım.

Bu sorunlar korsan oyundan mı kaynaklanıyor yoksa AMD optimizasyondan mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Korsan oyunla alakası az da olsa var. Ama masaüstü ve diğer işlemlerde de kasıyor ise işte bu sıkıntı. Ben DDR4 sisteme geçiş yapacağım R9 380 yada TITAN X'li bir sistem düşünüyorum para harcamakta istemiyorum pek. Lakin R9 380 çok şikayet geliyor vazgeçmeye başladım ondan.

Korsan oyunla alakası az da olsa var. Ama masaüstü ve diğer işlemlerde de kasıyor ise işte bu sıkıntı. Ben DDR4 sisteme geçiş yapacağım R9 380 yada TITAN X'li bir sistem düşünüyorum para harcamakta istemiyorum pek. Lakin R9 380 çok şikayet geliyor vazgeçmeye başladım ondan.
Kesınlıkle nVidia al ekran karti olarak AMD'yi bosver. GTX 970 alabilirsin mesela. Titan X kadar pahali bir sey istemiyorsan.

Sapphire r9 380 nitro 4gb kullanıyorum.
İ5 6500, gigabyte h170 anakart, 550w 80+ psu ile birlikte agirlikla cs go oynuyorum online oyunda 300 fps limit sınırlandırmasından dolayi 1920 1080 çözünürlükte tüm ayarlar sonda iken 280 300 fps aliyorum. Online girmedigimde aim haritalar 480 500 fps alıyorum ekran kartının sıcaklığı 4 5 saat oyun sonra 66 dereceyi geçmiyor. Kurduğum hiçbir oyunda ne takilma nede donma yaşadım.
fallout 4, shadow mordor, metro last oynadim 1920 1080 ultra ayarlarda hatta shadow mordorda texture quality açıkken bile çok rahat oyun deneyimi sunuyor.
O yüzden olayi amd' ye çevirmeyin.
Her firmanın her donanim parçasının arızalı olması arıza yapmamasi gibi bir seçeneği yok. Bu sıkıntılar yaşanacak önemli olan firmalarin satış sonrasi hizmeti.

Kesınlıkle nVidia al ekran karti olarak AMD'yi bosver. GTX 970 alabilirsin mesela. Titan X kadar pahali bir sey istemiyorsan.

Ne kadar bilimsel ve bilgilendirici bir konuşma olmuş. Arkadaşımızı hep beraber kutluyoruz.

R9 380'e vereceğiniz paradan daha fazlasını verip GTX 960 almak daha az performans daha çok para anlamına geleceği için tam bir akıl tutulması olacaktır.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı