R9 390 crossfire sorunu

• Konuyu başlatan Msi_lover
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 1.909
M

Msi_lover

Ziyaretçi
R9 390 kartım var, bütün sürücüler güncel. Aynı karttan bir tane daha aldım, crossfire yaptım. Oyunların hepsinde performans yerlerde. Tek kart ile 60 FPS aldığım Unity'de 18 FPS veriyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Allah rızası için yardım edin. FX 8350 işlemci, 8 GB DDR3 RAM var. İki GPU'da kullandığını görüyorum ama neden performans yerlerde anlamadım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Moderatörün dediği gibi ayrıca crossfire yapmışsın 8 RAM' de yetersiz.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 7 – 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5-4460, 2.70 GHz veya AMD FX-6300
  • Hafıza: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 veya AMD Radeon R7 260x
  • DirectX: Versiyon 11
  • Boş Alan: 68 GB
Önerilen Sistem Gereksinimleri
  • İşletim Sistemi: Windows 10 – 64 bit
  • İşlemci: Intel Core i5 4690, 3.9 GHz veya AMD eş değeri.
  • Hafıza: 16 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 veya AMD Radeon R9 390
  • DirectX: Versiyon 11
  • Boş Alan: 68 GB

Alıntıdır. Kaynak
R9 390 kartım var, bütün sürücüler güncel. Aynı karttan bir tane daha aldım, crossfire yaptım. Oyunların hepsinde performans yerlerde. Tek kart ile 60 FPS aldığım Unity'de 18 FPS veriyor. Ne yapacağım bilmiyorum. Allah rızası için yardım edin. FX 8350 işlemci, 8 GB DDR3 RAM var. İki GPU'da kullandığını görüyorum ama neden performans yerlerde anlamadım.
Ayrıca 750W - 50A güç kaynağı gerektirdiği belirtilmiş. Keşke crossfire yerine işlemci ve ekran kartının üst modelini alsaydınız.

Son düzenleme:
Kullandığım psu everest 1650 watt 80 plus 4 tane bağlasam bile yeterli ondan yana içim rahat , ram 8 yazmışım 10gb 1800 mhz hızında yani kesinlikle yetmesi gerek , radeon ayarlarından crossfire etkin ayrıca işlemci overlocklu 4.333 mhz hızında 8 çekirdek kartları beslememesi için hiçbir sebep yok zira stress testinde işlemci kullanımı 100% olup bu değeri alsam haklısınız darboğaz ama aldığım işlemci kullanımı %60

:/ Sık rastlanmadık bir durum olduğundan yorum yapmak zor. Ancak yeni gelen kartı yurtdışından getirttirdiyseniz termal macununu kontrol edin bir de.

Kullandığım psu everest 1650 watt 80 plus 4 tane bağlasam bile yeterli ondan yana içim rahat , ram 8 yazmışım 10gb 1800 mhz hızında yani kesinlikle yetmesi gerek , radeon ayarlarından crossfire etkin ayrıca işlemci overlocklu 4.333 mhz hızında 8 çekirdek kartları beslememesi için hiçbir sebep yok zira stress testinde işlemci kullanımı 100% olup bu değeri alsam haklısınız darboğaz ama aldığım işlemci kullanımı %60
O zaman klasik bilgisayarcı yalanını söylemenin vakti geldi.

Kardeşim format at geçer.
-Bilgisayarcı

Vallaha bende anlamadım tek aklıma gelen oyunların crossfire desteğinin yeterli olmaması çünkü bf4 ultra ayarlarda 170 fps alıyorum gel gelelim unity'de 30 fps halbuki crossfire profili'de kullanıyorum .

Msi_lover, lütfen çözüm olarak uygun mesajın önündeki simgesine tıklayarak bir cevabı çözüm olarak işaretlediğinizden emin olun.
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı