R9 390 vs GTX 970

Merhaba profil sayfanıza baktım ama bulamadım. Sistemi topladınız mı? Topladıysanız inceleme yaptnız mı? :)

Neler oldu neler :kızgın: İş yerin'de usta başı ile tartışıp işten ayrıldım, böylece benim sistemde yalan oldu. Şimdi daha iyi bir yerdeyim, sistem toplamayı düşünüyorum ama biraz daha çalışıp işimi garanti etmek istiyorum zira 4-5 bin lira borcun altına gireceğim. 2016 yılını'da beklemiyor değilim hani, sonuçta devrim niteliğinde olacak. Şuanda elimde orta seviyeye yakın bir sistem var, beni gelecek seneye adar idare eder. Sistemim FX 4100-HD7870-8 GB DDR3 1333 MHZ Ram.

Ayrıca uzun ömürlülüğe şöyle bir örnek vereyim. Artık GTX 770 fazla alınmazken hala R9 280 çok satıyor.
Bu uzun ömürlülük değil güzel kardeşim fiyat performans bu kartlar daha 2 yılını tamamlamış. Çok yanlış iki kartı karşılaştırmışsın. Piyasada mimari bakımından daha güncel daha üst seviye kartlar varken neden GTX 770 alınsın ? Onuda geçtim fiyatı 1.000 küsür lira olan kartla gidip R9 280 örnek vermişsin ki f/p orta seviye 650-700 tl arasıda değişen bi fiyatı var gidip yeni mimari GTX 970 almak varken neden GTX 770 alınsın. Şu sırf konuşmak için konuşanlar. Konuya gelirsek GTX 970-R9 390 arasındaki fark sadece bellek 3.5 ve 8 gb fiyat bütcen r9 390'a el veriyorsa zaten boşuna bile açmışsın konuyu ama GTX 970 çıktığı zamanlar dolar kuru böyle değildi alanlar şanslı. MSİ R9 390 1.589 tl MSİ GTX 970 1.451 tl bana bakarsan bellek bakımından r9 390 8 gb tek artısı sürücü desteği oturaklı değil, 2 kartıda alıp 3-4 sene tam performans kullanıcaksın oyun piyasası ekran kartı piyasası gibi değil yarın 5 6 gb vram kullanan oyun çıkartmıycaklar daha piyasada 2 gb 4 gb çok ekran kartı var ve hala çıkmaya devam ediyor 2 kartta üzmez.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı