Radeon Software 23.9.3'e geçilir mi?

RX 5500 XT ile kullanıyorum GTA oynarken 80 FPS'den 20'ye düşüyor az kaldı delirmeme. AMD ne çektim senden be kardeşim vallahi bıktım.
Bende de 5500 xt var 23.9.2 de core speed mhz si 1800 den 1870 e çıktı bu sürümde de aynı bu sürümde sadece ısılarım arttı , performans artışı da farkettim ama ısı canımı sıkıyo

RX 5500 XT ile kullanıyorum GTA oynarken 80 FPS'den 20'ye düşüyor az kaldı delirmeme. AMD ne çektim senden be kardeşim vallahi bıktım.
23.5.2 sürümüne dönmeni tavsiye ederim. Ben ona döndüm fivem'de fps'im çok büyük fark etti.

DDU ile ekran kartı driver'ını kaldır ve AMD'nin sitesinden 23.5.2 sürümünü indirip kur.

Yahu boşu bırak zararlı artık 23.9.1'e kadar çok mükemmeldi. Şu anda cidden çok kötü denemedim ancak forumdakilere göre. 10 insandan 8'i memnun değil

23.5.2 sürümüne dönmeni tavsiye ederim. Ben ona döndüm FiveM'de FPS'im çok büyük fark etti.

DDU ile ekran kartı Driver'ını kaldır ve AMD'nin sitesinden 23.5.2 sürümünü indirip kur.

Hocam bende FiveM oynuyorum adamla roldeyim tam fıghta gireceğim FPS 20-30 arası dolanıyor vallahi delirmemek elde değil.

Bende de 5500 XT var 23.9.2 de Core Speed MHz'si 1800'den 1870'e çıktı bu sürümde de aynı bu sürümde sadece ısılarım arttı, performans artışı da fark ettim ama ısı canımı sıkıyor.

Hocam bende FiveM oynuyorum adamla roldeyim tam fıghta gireceğim FPS 20-30 arası dolanıyor vallahi delirmemek elde değil.

Bende RX 5500 XT kullanıyorum şu an 23.9.2 sürümündeyim sorun yok gibi bir deneyin isterseniz. Bu arada dediğiniz gibi MHz'ler yükselmiş nedense ısı da sorun yok.

23.5.2 sürümüne dönmeni tavsiye ederim. Ben ona döndüm FiveM'de FPS'im çok büyük fark etti.

DDU ile ekran kartı Driver'ını kaldır ve AMD'nin sitesinden 23.5.2 sürümünü indirip kur.

Hocam driveri kaldırdım 23.5.2'yi kurdum 15 dakika falan oynadıktan sonra gene aynı sorun devam etmekte 20FPS'e aniden düşüyor PC.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı