Çözüldü Radeon Software yüklerken MSVCP120.dll hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

canpectrA

Hectopat
Arkadaşlar AMD Radeon HD6570 kullanıyorum. Radeon'ı açarken bu sorun karşıma geliyor. Daha önce hiç karşılaşmadım, ne yapmam lazım?

Ekran görüntüsü 2021-02-24 203004.png

Çözüm
Elle DLL attınız mı?

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp SFC /Scannow yazın. Ama onarabileceğini sanmıyorum pek.

Hayır.

Hata ekranında bahsedilen dosyayı silip bunları kurun.
Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
  • Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.

Hemen deniyorum.

Hata ekranında bahsedilen dosyayı silip bunları kurun.
Download Visual C++ Redistributable Packages for Visual Studio 2013 from Official Microsoft Download Center
  • Download dedikten sonra hem vcredist_x64.exe hem de vcredist_x86.exe dosyasını seçin. Sisteminiz 64 Bit olsa da hem 32 Bit (X86) hem de 64 Bit (X64) sürümü kurmalısınız.

vcredist_arm.exe'yi de kurayım mı?

Hayır, onu kurmanıza gerek yok. 32 ve 64 bit olanları kurmanız yeterli.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı